Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 4 σειρές που πρέπει να δεις αν έχεις δει το «Emily in Paris»
4 σειρές που πρέπει να δεις αν έχεις δει το «Emily in Paris»

4 σειρές που πρέπει να δεις αν έχεις δει το «Emily in Paris»

Το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του δημιουργού Ντάρεν Σταρ, κυκλοφόρησε στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming στις αρχές Οκτωβρίου και μόλις μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, είναι νούμερο ένα σειρά στο κυπριακό Netflix, πυροδότησε διαδικτυακές συζητήσεις και έλαβε ανάμεικτες κριτικές για το περιεχόμενο, τα στερεότυπα και τα άπειρα κλισέ που παρουσιάζει για τη γαλλική κουλτούρα.

Στην υπόθεση, η νεαρή Emily αφήνει το Σικάγο και ταξιδεύει στο Παρίσι, εξαιτίας μίας μεγάλης επαγγελματικής ευκαιρίας. Η αποστολή της είναι να φέρει αμερικανικό αέρα σε μία γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ, ωστόσο η ίδια θα διαπιστώσει ότι δεν είναι τόσο εύκολο να συνηθίσει σε μία καινούρια ζωή.

Η σειρά από μόνη της αποτελεί ωδή στη μόδα αλλά ξυπνά επίσης ένα νέο είδος σειρών το οποίο τον τελευταίο καιρό είχε κάπως χαθεί μέσα στις εκατομμύρια παραγωγές που παρουσιάζονται στους θεατές κάθε χρόνο.

Είναι μια ανάλαφρη, χαλαρή κομεντί την οποία μπορείς να δεις άνετα σε μια μέρα αφού απαρτίζεται από 10 μισάωρα επεισόδια, όπου ο συνδυασμός του έμμεσου χιούμορ και η μαγεία του Παρισιού θα σε κάνουν να κολλήσεις.

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που δεν έχασαν την ευκαιρία και τελείωσε ήδη τη σειρά τότε έχουμε να σου προτείνουμε 4 «παρόμοιες» σειρές (τις οποίες πιθανόν να έχεις δει).

Sex and The City

Gossip Girl

Girl Boss

Pretty Little Liars

Send this to a friend