Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε 60χρονο σε 8 χρόνια φυλάκιση γιατί μαχαίρωσε το γείτονα του
Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε 60χρονο σε 8 χρόνια φυλάκιση γιατί μαχαίρωσε το γείτονα του

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε 60χρονο σε 8 χρόνια φυλάκιση γιατί μαχαίρωσε το γείτονα του

Ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων επέβαλε χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας στον 60χρονο Γ.Π., από τις Καμάρες Λάρνακας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία σε κατηγορίες που αφορούν διενέργεια πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και μεταφορά μαχαιριού εκτός οικίας.

Ο κατηγορούμενος είχε προηγούμενα με τους γείτονές του και τον περασμένο Αύγουστο μαχαίρωσε τον 84χρονο γείτονά του, στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο 60χρονος στις 17 Αυγούστου 2019, φόρεσε ένα ζευγάρι γάντια κηπουρικής, μετέβη στην κουζίνα του σπιτιού του όπου πήρε ένα μαχαίρι και ακολούθως εξήλθε του σπιτιού του και κατευθύνθηκε προς το σπίτι των γειτόνων του. Εκείνη την ώρα η 80χρονη βρισκόταν στη βεράντα της αυλής της οικίας της και ο 84χρονος σύζυγός της στην κουζίνα. Ο κατηγορούμενος εισήλθε στην αυλή των παραπονούμενων, ανέβηκε στη βεράντα και τότε κατατρομαγμένη η 80χρονη πρόταξε το μπαστούνι της ως ασπίδα προστασίας. Ο κατηγορούμενος την άρπαξε από τον λαιμό και τοποθέτησε το μαχαίρι που κρατούσε στο λαιμό της. Τότε επενέβη ο 84χρονος σύζυγος της παραπονούμενης που άκουσε τη φασαρία καθώς και μια γειτόνισσα, η οποία κτύπησε τον κατηγορούμενο στο χέρι. Στη συνέχεια, όμως, ο κατηγορούμενος κατάφερε να μαχαιρώσει τον 84χρονο στην αριστερή νεφρική χώρα. Η γειτόνισσα έσπρωξε τον 60χρονο κάτω από τη βεράντα και αυτός επέστρεψε στην οικία του, όπου συνελήφθη αργότερα. Ο παραπονούμενος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend