Home ΛΑΡΝΑΚΑ Διεθνής διαγωνισμός σχεδιασμού για το λογότυπο του Κυπριακού Ινστιτούτου για τη θάλασσα και τη ναυτιλία
Διεθνής διαγωνισμός σχεδιασμού για το λογότυπο του Κυπριακού Ινστιτούτου για τη θάλασσα και τη ναυτιλία

Διεθνής διαγωνισμός σχεδιασμού για το λογότυπο του Κυπριακού Ινστιτούτου για τη θάλασσα και τη ναυτιλία

To Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία (Cyprus Marine and Maritime InstituteCMMI) είναι ένα ανεξάρτητο, διεθνές, επιστημονικό και επιχειρηματικό Κέντρο Αριστείας Θαλάσσιας και Ναυτικής Έρευνας, Καινοτομίας και Τεχνολογίας.

 

Το Κέντρο Αριστείας μας χρειάζεται ένα ισχυρό λογότυπο, για αυτό και διοργανώνει διεθνή διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φοιτητές γραφιστικής και επαγγελματίες γραφίστες που μπορούν να υποβάλουν αίτηση ως άτομα ή ως ομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή και τους στόχους του  Κυπριακού Ινστιτούτου για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία καθώς και για τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.cmmi-x.org/

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέχρι την Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 (23:59) στην εξής διεύθυνση: [email protected]

Ο πρώτος νικητής θα λάβει χρηματικό βραβείο €2.000 και  ο δεύτερος 500 €. Ο τρίτος και τέταρτος νικητής θα λάβουν τιμητικά βραβεία.

Οι νικητές θα επιλεγούν από Επιτροπή απαρτιζόμενη από μέλη του Κυπριακού Ινστιτούτου για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία καθώς και από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες στα πεδία της γραφιστικής, μάρκετινγκ, επικοινωνίας, πολιτισμού και τεχνών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε είτε στο [email protected] είτε στο 00357 24 65 50 53.

 

Tel.+357 24655053                          email: [email protected]                                www.cmmi-x.org

House of Arts and Literature, Vasileos Pavlou Square, CY-6023, Larnaca, Cyprus

 

Send this to a friend