Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Στην Κύπρο για υπογραφές Ισπανός προπονητής
Στην Κύπρο για υπογραφές Ισπανός προπονητής

Στην Κύπρο για υπογραφές Ισπανός προπονητής

Σε λίγες ώρες η ΑΕΚ θα έχει νέο προπονητή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήδη η ομάδα της Λάρνακας έχει συμφωνήσει με Ισπανό προπονητή και βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (25/2) στην Κύπρο.

Το μόνο που μένει είναι να συμφωνηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και να βάλει υπογραφή όπου θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Πόση διάρκεια θα έχει το συμβόλαιο του είναι για την ώρα άγνωστο.

Ο Αρνάλ Κόντε είχε έτοιμη τη λύση και κινήθηκε γρήγορα για να τελειώσει το θέμα προπονητή και η ΑΕΚ να πάει στο ντέρμπι της Κυριακής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση με νέο τεχνικό στον πάγκο της.

Είναι προπονητής ο οποίος δεν έχει εργαστεί ξανά στην Κύπρο και δεν είναι νεαρός ηλικιακά.

Ο Κόντε πιστεύει ότι είναι ο καταλληλότερος αυτή την στιγμή και ελπίζει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο για να παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη.

Προφανώς για να γίνεται μία τέτοια κίνηση από πλευράς ΑΕΚ αυτή την στιγμή σημαίνει ότι όλοι πιστεύουν ακράδαντα ότι η χρονιά έχει ακόμη δρόμο και μπορεί η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της Ευρώπης.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend