Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Λόπες και Τόνγκια κράτησαν την ΑΕΚ όρθια στη μάχη του τίτλου (video)
Λόπες και Τόνγκια κράτησαν την ΑΕΚ όρθια στη μάχη του τίτλου (video)

Λόπες και Τόνγκια κράτησαν την ΑΕΚ όρθια στη μάχη του τίτλου (video)

Μία ακόμη νίκη πέτυχε η ΑΕΚ η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Ομόνοιας και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή και το ΑΠΟΕΛ. Αν και στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό και ελκυστικό, στο δεύτερο ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Ειδικά από πλευράς ΑΕΚ η οποία ήταν καλύτερη, βρήκε ευκαιρίες, πέτυχε δυο γκολ και πανηγύρισε μία νίκη χρυσάφι για τη συνέχεια στη μάχη για τον τίτλο. Στο 50΄ ο Ράφα Λόπες άνοιξε το σκορ απέναντι στην πρώην ομάδα του και ο Τόνγκια στο 66΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Δίκαιη η επικράτηση της ΑΕΚ που ήταν καλύτερη και πήρε αυτό που ήθελε. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ σφράγισε ευρωπαϊκό εισιτήριο και μάχεται με το ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Τόνγκια (80′ Σάντος), Σολ (80′ Κάσας), Φαράζ (69′ Γκιούρτσο), Λόπες (69′ Μάμας), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Γκάμα (73′ Ναούμ), Πονς, Ρομπέρζ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Μάθιους, Σεμέδο, Στεπίνσκι (46′ Μπάκιτς), Μπασιρού, Σίμιτς (78′ Κακουλλής), Παναγιώτου, Κούσουλος (68′ Αλιούμ), Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους (68′ Κασάμα)

Send this to a friend