Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Είμαστε στο όριο της υπέρβασης χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάναμε υπέρβαση”
Δημητρίου: “Είμαστε στο όριο της υπέρβασης χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάναμε υπέρβαση”

Δημητρίου: “Είμαστε στο όριο της υπέρβασης χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάναμε υπέρβαση”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Super Sport FM για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας και για τη μάχη που δίνουν οι «κιτρινοπράσινοι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ο τρόπος που καταφέραμε να κερδίσουμε και το γεγονός πως παίζαμε στην Αρένα οι δύο ομάδες που ήταν οι πιο φορμαρισμένες ομάδες,  δίνει και μεγαλύτερη αξία στην επικράτησή μας. Για δεύτερη φορά κάναμε εξαιρετικό από τακτικής πλευράς παιχνίδι, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Στο πρώτο ημίχρονο μια τελική κάναμε με τον Σολ, όμως στο δεύτερο εκείνο το εκρηκτικό 20λεπτο, το γκολ μας έδωσε φτερά στα πόδια και τελειώσαμε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ και θα μπορούσαμε και για τρίτο. Ήταν μια νίκη χρυσάφι».

Μετά από σχετική ερώτηση, ανέφερε: «Είμαστε στο όριο της υπέρβασης χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάναμε υπέρβαση. Αν έλεγες πως ο τίτλος θα είναι κούρσα για δύο άλογα και το ένα θα ήταν η ΑΕΚ θα σε έβγαζε τρελό. Είναι υπέρβαση και η πορεία μας τους τελευταίους μήνες. Έχουμε μείνει άλλα δύο παιχνίδια, ορίζουμε τη μοίρα μας. Παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία. Πρώτα με την Ανόρθωση κι αν πάνε τα πράγματα όπως όλα δείχνουν, για ένα παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Το θέλουμε όλοι στο οικοδόμημα της ΑΕΚ και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Αυτό που έμοιαζε όνειρο, είναι στόχος εφικτός. Ξέρουμε τι θα σημαίνει και θα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα αν καταφέρουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη Λάρνακα».

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Είναι το πρώτο 90λεπτο για να πάμε στο ΓΣΠ να παίξουμε τα ρέστα μας. Πρέπει να πάμε σοβαροί για να μην μας απασχολούν τα του αντιπάλου. Να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν πρέπει κανείς να σκέφτεται το τελευταίο παιχνίδι από τη στιγμή που μεσολαβεί το ματς με την Ανόρθωση».

Για τον κόσμο: «Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, μαγική. Τραγούδι από το πρώτο λεπτό. Φαντάζεστε τι θα σήμαινε να έχουμε κόσμο στο φινάλε. Γενικότερα σε όλα τα ντέρμπι. Αλλά είναι ένα μέτρο που θα ισχύσει μέχρι το τέλος της σεζόν».

Send this to a friend