Home ΛΑΡΝΑΚΑ Άντρη Καραντώνη: To φιλανθρωπικό έργο που ετοιμάζει για τα…παιδιά με αυτισμό
Άντρη Καραντώνη: To φιλανθρωπικό έργο που ετοιμάζει για τα…παιδιά με αυτισμό

Άντρη Καραντώνη: To φιλανθρωπικό έργο που ετοιμάζει για τα…παιδιά με αυτισμό

Η Άντρη Καραντώνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Μust” και τον δημοσιογράφο, Νικόλα Φωτίου, μίλησε για τη ζωή της ως μητέρα, τη σχέση με τον σύντροφό της, Νεοκλή Σκουρουμούνη, την καριέρα και όλα όσα προγραμματίζει για το 2020.

Η γνωστή παρουσιάστρια ωστόσο, αποκάλυψε και κάτι, το οποίο δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, αφού όπως δήλωσε ετοιμάζει να υλοποιήσει το μεγαλύτερο της όνειρο και να ξεκινήσει ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, με στόχο να προσφέρει χιλιάδες χαμόγελα σε παιδιά με αυτισμό.

Η ίδια όπως εξομολογήθηκε, έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός κέντρου αποσχόλησης τέτοιων ατόμων στην Αραδίππου, όπου θα περνάνε εποικοδομητικά και δημιουργικά τον χρόνο τους.

Ποιους στόχους έχεις βάλει για το 2020;

“Ο μεγαλύτερος μου στόχος για το 2020 είναι να ξεκινήσω ένα μεγάλο φθλανθρωπικό έργο που εδώ και αρκετά χρόνια ήταν στη σκέψη μου”

Δηλαδή;

“Έχοντας τον αδερφό μου που είναι άτομο με αυτισμό και βλέποντας την καθημερινότητα του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως οικογένεια, έχω ξεκινήσει διαδικασίες για τη δημιουργία ενός κέντρου απασχόλησης τέτοιων ατόμων στο χωριό μου. Είναι κάτι που το θέλω πολύ και θα το παλέψω μέχρι να το υλοποιήσω”

Πηγή : Alpha News Live

Send this to a friend