Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για την έκρηξη στο όχημα διαιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)
Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για την έκρηξη στο όχημα διαιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για την έκρηξη στο όχημα διαιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών αναφορικά με την έκρηξη σε όχημα 33χρονου διαιτητή τα ξημερώματα, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπόστεγο γκαράζ της οικίας του στην Λάρνακα.

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωάννου, στο “μικροσκόπιο” των αρχών βρίσκεται συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός αγώνας που διεξήχθη στις αρχές Ιανουαρίου με τις αρχές να στρέφονται προς την κατεύθυνση των δραστηριοτήτων του 33χρονου διαιτητή.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ τη στιγμή της έκρηξης ο 33χρονος απουσίαζε από την οικία του.  Στην περιοχή υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, υλικό των οποίων παραλήφθηκε από τις αρχές σε μια προσπάθεια να διαφανούν τα ίχνη του δράστη ή των δραστών.  Yλικό παραλήφθηκε και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της πολυκατοικίας.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας λαμβάνουν καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής.
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στα αρχικά στάδια δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, προσθέτοντας ότι έχουν παραληφθεί τεκμήρια τα οποία θα εξεταστούν.

Ο Χρίστος Ανδρέου ανέφερε επίσης ότι εντός της ημέρας αναμένεται να κληθούν κάποια πρόσωπα για ανάκριση.

“Διερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα ξεκινώντας από το εργασιακό του περιβάλλον και την ιδιότητά του ως διαιτητής αλλά και οποιοδήποτε άλλο θέμα που πιθανόν προκύψει.  Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για αδίκημα που έγινε σήμερα τις πρωινές ώρες, είμαστε στα αρχικά στάδια. Οι εξεταστές του ΤΑΕ Λάρνακας άρχισαν ανακρίσεις. Πιθανόν εντός της ημέρας να κληθούν κάποια άτομα για ανάκριση. Έχουν παραληφθεί τεκμήρια. Ο ιδιοκτήτης έχει δώσει κατάθεση και το περιεχόμενο θα διερευνηθεί με κάθε σοβαρότητα”, είπε μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Πηγή:  alphanews

*Φωτογραφίες και βίντεο: Κατερίνα Ιωάννου

Send this to a friend