Home ΛΑΡΝΑΚΑ Νέος Αν.Πρόεδρος στην Ανόρθωση
Νέος Αν.Πρόεδρος στην Ανόρθωση

Νέος Αν.Πρόεδρος στην Ανόρθωση

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της ενημερώνει για την παραίτηση του Μάριου Μιχαήλ από το πόστο του αναπληρωτή προέδρου. Στην θέση του ο Ανδρέας Πουλλαΐδης, γιος του Χρίστου Πουλλαΐδη.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ, ανακοινώνει ότι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Μάριος Μιχαήλ, έχει υποβάλει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά για τον κ. Μιχαήλ για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην Ανόρθωση και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή ευτυχία. Ο κ. Μάριος Μιχαήλ, θα παραμείνει πιστός οπαδός του Φοίνικα και πάντοτε στις επάλξεις στην προσπάθεια όλων μας για επαναφορά της ποδοσφαιρικής ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στον διορισμό του κ. Αντρέα Πουλλαΐδη ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος θα καταλάβει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου. Ο κ. Πουλλαΐδης, είναι γνώστης όλων των θεμάτων που αφορούν την Ανόρθωση και πανέτοιμος να αναλάβει οργανικό ρόλο στο Διοικητικό Συμβούλιο και γενικότερα στο οικοδόμημα της ομάδας μας.

Send this to a friend