Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Τσιτσιπάς βρίσκει χρόνο για το YouTube, κάνοντας vlogging από την Ισλανδία
Ο Τσιτσιπάς βρίσκει χρόνο για το YouTube, κάνοντας vlogging από την Ισλανδία

Ο Τσιτσιπάς βρίσκει χρόνο για το YouTube, κάνοντας vlogging από την Ισλανδία

@stefanostsitsipas98

Μετά από μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό του μερικές στιγμές χαλάρωσης. Το πρόγραμμα των διακοπών του περιλαμβάνει αρκετούς προορισμούς όπως Ισλανδία, Ελλάδα, Κύπρο και Ομάν, από όπου ο διάσημος τενίστας βιντεοσκοπεί στιγμιότυπα και τα ανεβάζει στο YouTube. Στον Τσιτσιπά αρέσει πολύ το vlogging και δε χάνει την ευκαιρία να ανεβάζει βίντεο, ειδικά από τις διακοπές του.

Σίγουρα η ξεκούραση είναι αναγκαία, ειδικά όταν έχει μόλις τελειώσει μια αγωνιστική σεζόν με πολλούς αγώνες και μεγάλες επιτυχίες. Το 2019 μπήκε με το «δεξί» για τον Έλληνα αθλητή, καθώς κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά της Μελβούρνης, αποκλείοντας το Φέντερερ στους «16». Τώρα ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης και το στοίχημα για το Αυστραλιανό Όπεν της bwin τον δείχνει μέσα στη λίστα με τα κορυφαία φαβορί. Τις πρώτες θέσεις βέβαια κατέχουν οι Big-3 του τένις, δηλαδή Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερερ. Το Αυστραλιανό Όπεν είναι το πρώτο Grand Slam τουρνουά της χρονιάς και ο Τσιτσιπάς έχει αποδείξει ότι μπορεί άνετα να αντιμετωπίσει στα ίσα τους κορυφαίους του αθλήματος.

Τη χρονιά που μας πέρασε κατάφερε να νικήσει τον Ναδάλ, παίζοντας μάλιστα σε χωμάτινο τερέν, αλλά και τον Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Shanghai Masters. Όμως, το 2019 επεφύλασσε για τον Τσιτσιπά και 3 σημαντικούς τίτλους. Το

Φεβρουάριο κατέκτησε το τουρνουά της Μασσαλίας, το Μάιο το Estoril Open και στην εκπνοή της χρονιάς πανηγύρισε το ATP Finals. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Τσιτσιπά ήταν φυσικά στο Λονδίνο, όπου αναμετρήθηκε με τους καλύτερους του τένις και κατάφερε να βγει νικητής.

Πέντε μέρες λοιπόν μετά και την τελευταία, μεγάλη νίκη του ο Τσιτσιπάς έφυγε για Ισλανδία. Στις ολιγοήμερες διακοπές του εκεί επισκέφθηκε ηφαιστιογενείς παραλίες, γεωθερμικές πισίνες και πολλά απόκοσμα μέρη που προσφέρει η χώρα. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το «βουνό», τον ηθοποιό που έγινε γνωστός με αυτό το παρατσούκλι από τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones.

Ο Τσιτσιπάς πέρασε από την Ελλάδα και συνέχισε τις διακοπές του με ταξίδι στην Κύπρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τενίστας επισκέπτεται τη χώρα μας, για την οποία τρέφει μεγάλη αγάπη και αποτελεί για εκείνον έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς αναψυχής. Μάλιστα στην τελευταία του επίσκεψη, έκανε ένα βίντεο σε συνεργασία με πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα της Λεμεσού, με λήψεις από τις εγκαταστάσεις, τα δωμάτια και τον ίδιο να χαίρεται τα νερά της μεγάλης πισίνας. Στο ίδιο βίντεο αποκάλυψε πως ο επόμενος του προορισμός θα είναι το Ομάν. Εκεί θα ταξιδέψει με φίλους καθώς και με επαγγελματίες βιντεολήπτες για να συνεχίσει τη 2η μεγαλύτερη αγάπη του… το vlogging

Send this to a friend