Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Εταιρία μοίρασε μπόνους 10 εκατ. δολαρίων στους υπαλλήλους της για τα Χριστούγεννα – Η στιγμή που το μαθαίνουν
Εταιρία μοίρασε μπόνους 10 εκατ. δολαρίων στους υπαλλήλους της για τα Χριστούγεννα – Η στιγμή που το μαθαίνουν

Εταιρία μοίρασε μπόνους 10 εκατ. δολαρίων στους υπαλλήλους της για τα Χριστούγεννα – Η στιγμή που το μαθαίνουν

Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα για τους υπαλλήλους μιας εταιρίας ακινήτων στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, που αποφάσισε να τους δώσει μπόνους 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Η St. John Properties ανακοίνωσε στο πρόσφατο χριστουγεννιάτικο πάρτι της πως θα μοιράσει στους 198 υπαλλήλους της το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων, αφήνοντας σοκαρισμένους όσους βρέθηκαν εκεί, με κάποιους να ξεσπούν μέχρι και σε κλάματα, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον.

Ο ιδρυτής της κτηματομεσιτικής εταιρίας και πρόεδρος, Edward St. John, είπε πως το ποσό που θα λάβει κάθε υπάλληλος εξαρτάται από το διάστημα που εργάζεται εκεί. «Ήθελα να το γιορτάσω και να έχει σημασία για όσους το κατάφεραν. Έχω το τιμόνι του πλοίου αλλά εκείνοι το οδηγούν», είπε ο ίδιος. Το μπόνους κινείται κατά μέσο όρο στα 50.000 δολάρια, αν και κάποιοι υπάλληλοι πρόκειται να λάβουν περισσότερα από 250.000 δολάρια. Το μικρότερο μπόνους ήταν 100 δολάρια σε έναν υπάλληλο, που προσελήφθη μόλις και δεν είχε καν ξεκινήσει να εργάζεται.

 

Πηγή lifo

Send this to a friend