Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ήρθαν τα φλαμίνγκος στην Αλυκή της Λάρνακας…!!!! (Βίντεο)
Ήρθαν τα φλαμίνγκος στην Αλυκή της Λάρνακας…!!!! (Βίντεο)

Ήρθαν τα φλαμίνγκος στην Αλυκή της Λάρνακας…!!!! (Βίντεο)

Χθες, την ώρα που έδυε ο ήλιος, η εικόνα στην αλυκή ήταν κάτι παραπάνω από θαύμα. Σχεδόν τέλος Αυγούστου, με τοση ζέστη, και να έχω μπροστά μου τρεις διαφορετικές ομάδες πουλιών στην αλυκή.
Κι επειδή τα πουλιά είναι στο κέντρο της αλυκής, δεν μπορούν να τα ενοχλούν οι επισκέπτες.
Να, λοιπόν, που μπορούμε να διαφημίζουμε ότι στη Λάρνακα τα φλαμίνγκος έρχονται όποτε θέλουν, και μάλιστα με chartered flight! Όταν φυσικά αποφασίσουν οι Λευκωσιάτικες Αρχές ότι αξίζει να προσέξουν όσο πρέπει την αλυκή της Λάρνακας.
Λούης Περεντός

“THEY ALWAYS COME BACK”Ενώ ήμουν στο εξωτερικό πληροφορήθηκα ότι ήρθαν τα φλαμίνγκος στην αλυκή της Λάρνακας. Σκέφτηκα, με τόσες ευλογημένες βροχές που είχαμε φέτος, όλα είναι πιθανά.Σήμερα, την ώρα που έδυε ο ήλιος, η εικόνα στην αλυκή ήταν κάτι παραπάνω από θαύμα. Σχεδόν τέλος Αυγούστου, με τοση ζέστη, και να έχω μπροστά μου τρεις διαφορετικές ομάδες πουλιών στην αλυκή.Κι επειδή τα πουλιά είναι στο κέντρο της αλυκής, δεν μπορούν να τα ενοχλούν οι επισκέπτες.Να, λοιπόν, που μπορούμε να διαφημίζουμε ότι στη Λάρνακα τα φλαμίνγκος έρχονται όποτε θέλουν, και μάλιστα με chartered flight! Όατν φυσικά αποφασίσουν οι Λευκωσιάτικες Αρχές ότι αξίζει να προσέξουν όσο πρέπει την αλυκή της Λάρνακας.Λούης Περεντός

Geplaatst door Louis Perentos op Vrijdag 23 augustus 2019

Send this to a friend