Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ζητήθηκαν οι θέσεις της Αστυνομίας για τον 16χρονο Παναγιώτη
Ζητήθηκαν οι θέσεις της Αστυνομίας για τον 16χρονο Παναγιώτη

Ζητήθηκαν οι θέσεις της Αστυνομίας για τον 16χρονο Παναγιώτη

Τις τελικές θέσεις και απόψεις της Αστυνομίας ζήτησε χθες η Νομική Υπηρεσία σχετικά με την πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πάρτι, από εισρόφηση εμεσμάτων μετά από κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών.
Ο φάκελος της Αστυνομίας, που σχηματίστηκε μετά τις έρευνες και ανακρίσεις, παρουσιάστηκε χθες στη Νομική Υπηρεσία.
Συζητήθηκαν όλες οι ενέργειες που έγιναν από πλευράς ανακριτών του ΤΑΕ Λάρνακας και στη συνέχεια δόθηκαν οδηγίες από πλευράς Εισαγγελίας όπως στον φάκελο καταγραφούν οι τελικές θέσεις και απόψεις της Αστυνομίας. Δηλαδή κατά πόσον φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία που να δικαιολογούν ποινικές διώξεις και για ποιους. Φυσικά τον τελευταίο λόγο θα έχει η Νομική Υπηρεσία, ωστόσο ζητήθηκαν οι απόψεις των ανακριτών που είναι αυτοί που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι συνέβη και χάθηκε μια ζωή τόσο πρόωρα.
Ο 16χρονος Παναγιώτης έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου, σε πάρτι που γινόταν σε οικία κατά το οποίο έγινε κατανάλωση αλκοόλ. Μάλιστα η νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό του έδειξε ότι τα αίτια θανάτου του οφείλονταν σε αλκοολική δηλητηρίαση.
Η πενταμελής ανακριτική ομάδα διερεύνησε τις καταγγελίες των δικών του που περιελάμβαναν και ισχυρισμούς για bulling που δεχόταν από άλλα παιδιά.
Σημειώνεται ότι μετά τον θάνατο του 16χρονου, η οικογένειά του κατήγγειλε στις Αρχές ότι το παιδί τους είχε πέσει αρκετές φορές στο παρελθόν θύμα bulling. Μάλιστα είδαν το φως της δημοσιότητας τρία βίντεο με τον ανήλικο σε ένα από αυτά να φαίνεται να βρίζει την ομάδα που στήριζε, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό έγινε μετά από εκφοβισμό.
Σημειώνεται ότι μετά που η Αστυνομία θα είναι έτοιμη θα διαβιβάσει ξανά τον φάκελο στη Νομική Υπηρεσία.
Πηγή: Φιλελεύθερος /  Μιχάλης Χατζηβασίλης    

Send this to a friend