Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Άλλαξε δικηγόρο ο Εμπεδοκλής
Άλλαξε δικηγόρο ο Εμπεδοκλής

Άλλαξε δικηγόρο ο Εμπεδοκλής

Παρόλο που η δίκη ολοκληρώθηκε και κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο, για την κλοπή των 35 χιλιάδων ευρώ από τον επιχειρηματία Θεοδόση Χρυσοστόμου, εντούτοις ο υπό διαθεσιμότητα δημοτικός γραμματέας Λάρνακας Λευτέρης Εμπεδοκλής αποφάσισε… ν’ αλλάξει δικηγόρο, κι ενώ απομένει μονάχα η τελική αγόρευση από πλευράς υπεράσπισης πριν την επιβολή της ποινής.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία, η οποία ήταν ορισμένη για να αγορεύσει ο δικηγόρος του για μετριασμό της ποινής, ο συνήγορος Νίκος Δημητρίου, ο οποίος είχε αντιπροσωπεύσει τον Εμπεδοκλή καθόλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, δήλωσε στο δικαστήριο ότι αποσύρεται από δικηγόρος του Εμπεδοκλή έπειτα από επιθυμία του 57χρονου κατηγορουμένου.

Νέος δικηγόρος του Λ. Εμπεδοκλή διορίστηκε ο Ανδρέας Χρίστου, ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο λίγες μέρες προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει την τελική του αγόρευση.

Ως εκ τούτου, το κακουργιοδικείο όρισε την συνέχιση της υπόθεσης στις 9 Απριλίου.

Να σημειωθεί, ότι η κατηγορία κλοπής από δημόσιο λειτουργό στην οποία κρίθηκε ένοχος ο Λευτέρης Εμπεδοκλής μετά από ακροαματική διαδικασία επισύρει, σύμφωνα με το νόμο, ποινή φυλάκισης μέχρι και 14 χρόνια. Ο Εμπεδοκλής παραμένει υπό κράτηση.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend