Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θησαύρισε με την πρόκριση της Βέρντερ: πόνταρε στην Stoiximan με απόδοση 151.00!
Θησαύρισε με την πρόκριση της Βέρντερ: πόνταρε στην Stoiximan με απόδοση 151.00!

Θησαύρισε με την πρόκριση της Βέρντερ: πόνταρε στην Stoiximan με απόδοση 151.00!

Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και αυτό το διήμερο επιβεβαιώθηκε σε αρκετές περιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη. Αποτελέσματα που προκάλεσαν αίσθηση, αποτελέσματα που έδωσαν τρελά λεφτά σε όσους πόνταραν στην Stoiximan, στα άπειρα μονά αποδεκτά στοιχήματα που προσφέρει η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο στα live bets όλων των αγώνων.
Η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα αποκλείστηκε από την Βέρντερ Βρέμης στο Κύπελλο. Παίκτης της Stoiximan πόνταρε το correct score στην παράταση του αγώνα και πολλαπλασίασε τα κέρδη του κατά 151 φορές, αφού πόνταρε σε απόδοση 151.00! Άλλος παίκτης της Stoiximan πόνταρε στο ίδιο ματς ως επόμενο σκόρερ τον Χακίμι, με απόδοση 51.00, και πήγε ταμείο όταν ο Μαροκινός πανηγύριζε το γκολ του! Αρκετά κέρδη και για τον παίκτη της Stoiximan που προέβλεψε σε real time το Η/Τ του αγώνα Λαμία-Ολυμπιακός. Πόνταρε στο 1/Χ όταν η απόδοση ήταν 20.50!
Τόλμησαν, έπαιξαν και κέρδισαν τρελά λεφτά χάρη στην Stoiximan. Η Νο1 online εταιρία στην Κύπρο δεν σας προσφέρει μόνο τις καλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα, όπως και μια ευρεία γκάμα αγώνων σε καθημερινή βάση με 0% γκανιότα, αλλά και τη δυνατότητα να ποντάρετε σε real time σε ΜΟΝΑ στοιχήματα με απίστευτα μεγάλες αποδόσεις.

Πλέον σας προσφέρει ξανά και το αγαπημένο σας Seri! Το Seri που αγαπήσατε στο Μουντιάλ επέστρεψε ανανεωμένο, για να σας μοιράσει εντελώς δωρεάν* 100.000 ευρώ κάθε μήνα! Πώς παίζεται; Αυτό που χρειάζεται είναι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από καθημερινά διλήμματα που παρουσιάζονται σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, με στόχο να χτίσεις ένα σερί επιτυχημένων προβλέψεων (π.χ. Θα μπει γκολ στο Απόλλωνας-ΑΕΛ πριν το 28’; ΝΑΙ/ΟΧΙ). Όσο απαντάς σωστά και αυξάνεις το σερί σου, αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής που κερδίζει κάθε μήνα 100.000 ευρώ! Για να κερδίσεις, πρέπει να απαντήσεις 31 Σερί σωστά διλήμματα.

Ωστόσο, δεν κερδίζεις μόνο αν κάνεις το απόλυτο σερί, καθώς υπάρχουν έπαθλα, ανάλογα με τη θέση σου στον μηνιαίο βαθμολογικό πίνακα. Και μία σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με το Seri του Μουντιάλ: μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ζωή, σε περίπτωση που απαντήσεις λάθος σε ένα δίλημμα!

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ:

stoiximan.com.cy/seri

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Send this to a friend