Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Δύο ακόμη έπη για να κλείσει η τετράδα!
Δύο ακόμη έπη για να κλείσει η τετράδα!

Δύο ακόμη έπη για να κλείσει η τετράδα!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

ΜπορούσιαΝτόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν συνθέτουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του ChampionsLeague, μετά τις μεγάλες ανατροπές τους απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα χθες το βράδυ. Απόψε «βγαίνει» και το δεύτερο ζευγάρι, καθώς η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Άρσεναλ μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα και η Μάντσεστερ Σίτι τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 3-3 στην Ισπανία.

Επικές ματσάρες έχουμε δει ως τώρα στα προημιτελικά και δύο τέτοιες περιμένουμε και απόψε. Ειδικά στο Μόναχο η μονομαχία αναμένεται πολύ δυνατή και ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια ομάδα θα προκριθεί. Φαίνεται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών πόσο μοιρασμένα είναι τα πράγματα εκεί… Η νίκη της Μπάγερν έχει απόδοση 2.53, η ισοπαλία είναι στο 3.76 και η νίκη της Άρσεναλ δίνει 2.94 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Η Μπάγερν έχασε και μαθηματικά το πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο, αν και ουσιαστικά το είχε χάσει από καιρό από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, από την οποία απέχει 16 βαθμούς.Έχει επτά GG και οχτώ over 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία ματς, μάλιστα τα έξι ήταν over 3.5 γκολ! Η Άρσεναλείδε την Μάντσεστερ Σίτι να την προσπερνά μετά την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα και πλέον είναι στο δίποντο από την κορυφή στο πρωτάθλημα. Έχει έξι NG στα οχτώ τελευταία ματς και τέσσερα under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια. Απόψε το over3.5 γκολ δίνει 2.52 και τοover4.5 γκολ είναι στο 4.40, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.25. Στο 1.50 τοGG, στο 2.47 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend