Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Λύγισε ο Δ/ντης Τροχαίας: Στο Αρχηγείο πενθούμε-Τι άλλο να κάνουμε
Λύγισε ο Δ/ντης Τροχαίας: Στο Αρχηγείο πενθούμε-Τι άλλο να κάνουμε

Λύγισε ο Δ/ντης Τροχαίας: Στο Αρχηγείο πενθούμε-Τι άλλο να κάνουμε

Λύγισε στον αέρα της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Σπύρος Σπύρου.

Ο κ. Σπύρου, κληθείς να σχολιάσει το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στο Δάλι με θύμα τον Φειδία Σαββίδη, είπε χαρακτηριστικά ότι στο Αρχηγείο Αστυνομίας όλοι «πενθούν καθημερινά για νέους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους άδικα και αναίτια».

«Ζούμε με την αγωνία του τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν αυτές οι συγκρούσεις. Αντιγράφουμε το εξωτερικό, όμως εδώ στην Κύπρο πρέπει να γίνουν γρήγορες τομές. Να αφεθούν στο περιθώριο γραφειοκρατικές διαδικασίες», είπε ο κ. Σπύρου.

Μεταξύ άλλων, έκανε αναφορά στην οδική συνείδηση που πρέπει να αλλάξει στην Κύπρο, αλλά και στις τομές που πρέπει να γίνουν, περιλαμβανομένων και των καμερών στους δρόμους.

«Μακάρι», είπε, να μπορούσε ο ίδιος να καθίσει ως συνοδηγός στο πλάι ενός οδηγού και να του υπενθυμίσει να βάλει τη ζώνη. «Τι στοιχίζει ένα δευτερόλεπτο για να βάλεις τη ζώνη σου», διερωτήθηκε ο κ. Σπύρου. Μιλώντας σ’ έντονο ύφος, ο Δι/ντής της Τροχαίας Αρχηγείου τόνισε ότι έρχονται μέρες γιορτινές, καλό θα ήταν να προσέχουμε όλοι και να θυμόμαστε ότι στο σπίτι μάς περιμένει μια αγκαλιά.

Πηγή: sigmalive

Send this to a friend