Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ούτε στην Ελλάδα μπορούν να πιστέψουν ότι αποκλείστηκε το La Casa De Papel από το Καρναβάλι της Λεμεσού (pics)
Ούτε στην Ελλάδα μπορούν να πιστέψουν ότι αποκλείστηκε το La Casa De Papel από το Καρναβάλι της Λεμεσού (pics)

Ούτε στην Ελλάδα μπορούν να πιστέψουν ότι αποκλείστηκε το La Casa De Papel από το Καρναβάλι της Λεμεσού (pics)

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η απόφαση του Δήμου Λεμεσού να αποκλείσει από την καρναβαλίστικη παρέλαση της πόλης το δημοφιλές θέμα La Casa De Papel, ως συμμετοχή σε οποιαδήποτε μορφή.

Το ζήτημα ήταν αναμενόμεο ότι θα προκαλούσε αίσθηση στην Κύπρο και ειδικά μεταξύ των Λεμεσιανών. Όμως αυτό που δεν περιμέναμε ήταν να δούμε σχετικά δημοσιεύματα μέχρι και στο ελλαδικό Euronews που αναφέρει ότι η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση.

Και δεν είναι η μοναδική ελλαδική ιστοσελίδα που ασχολείται με το θέμα.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ του Limassol Times, για την απόφαση του αυτή ο Δήμος Λεμεσού επικαλείται -μεταξύ άλλων- λόγους ασφαλείας, αφού η σειρά πραγματεύεται μια ληστεία στην οποία οι δράστες φοράνε κόκκινη ολόσωμη φόρμα, έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μάσκα του Salvador Dali και φέρουν βαρύ οπλισμό.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ήδη υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από μεγάλες ομάδες για να παρελάσουν με το συγκεκριμένο θέμα, γεγονός που ανάγκασε το Δήμο Λεμεσού να διευκρινίσει πως δεν θα δεχτεί συμμετοχές με αυτήν την ενδυμασία.

Εσείς; Πως το σχολιάζετε;

Send this to a friend