Home ΕΞΟΔΟΣ Ένας νέος, εντυπωσιακός χώρος για ψάρι δίπλα στη θάλασσα
Ένας νέος, εντυπωσιακός χώρος για ψάρι δίπλα στη θάλασσα

Ένας νέος, εντυπωσιακός χώρος για ψάρι δίπλα στη θάλασσα

Αν θες να απολαύσεις μια πιο gourmet εκδοχή νόστιμων πιάτων με ψαρικά, τότε ο νέος, εντυπωσιακός χώρος του Almar είναι η απόλυτη πρόταση εξόδου για καλή εστίαση και διασκέδαση. Με τον μοντέρνο και ατμοσφαιρικό διάκοσμό του και την απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, το Almar συνδυάζει την προσιτή πολυτέλεια με τη χαλαρή διάθεση – όπως ακριβώς το επιβάλλουν τα καλοκαίρια μας. Η κάρτα του περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια, μακαρονάδες θαλασσινών και προσεγμένα πιάτα με θαλασσινούς θησαυρούς σε value for money τιμές. Μια πραγματικά πολυσυλλεκτική, θαλασσινή έκδοση, που ικανοποιεί τόσο τους θαμώνες με ψαγμένους ουρανίσκους όσο και τους παραδοσιακούς που ποντάρουν στη φρέσκια ψαριά της ημέρας. Το Almar, επίσης, προσφέρει και μία εντυπωσιακή κάρτα ποτών και εξαίρετων cocktail, γιατί είναι ένα πραγματικό seafood bar. Αν ψάχνεις προσεγμένη κουζίνα και ψαγμένα ποτά στο πιο προνομιακό, παραθαλάσσιο σημείο της Λάρνακας, τότε το Almar είναι ο απόλυτος προορισμός σου.

Σου προτείνουμε 
Σπεσιαλιτέ του είναι το ριζότο με γαρίδες, που φτιάχνεται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Μοναδικά είναι και τα ceviche και tartare ψαρικών. Επίσης, οπωσδήποτε δοκίμασε ένα από τα signature cocktail του, όπως το Almar Fizz και το Vitamin Sea, και κλείσε την γευστική σου εμπειρία με τη homemade πουτίγκα του, που είναι σκέτη… κόλαση!

Μόνο στο Almar
Το Almar Seafood Bar συνδυάζει μια χαλαρή, αλλά και ταυτόχρονα προσιτή πολυτέλεια, όπου απολαμβάνεις προσεγμένη ποικιλία ψαρικών, εκλεκτά κρασιά και μοναδικά cocktail σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία. Κι αν θες να ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, τότε πάρε θέση σε ένα από τα κρεβατάκια του στην παραλία, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά του, και απόλαυσε ένα από τα δροσερά cocktail που προσφέρει.

(24201700) Τάσου Μητσόπουλου, περιοχή Μακένζι, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-01.00.

Πηγή:timeoutcyprus.com

Send this to a friend