Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αυτά είναι τα smartphone με τα υψηλότερα ποσοστά βλαβών
Αυτά είναι τα smartphone με τα υψηλότερα ποσοστά βλαβών

Αυτά είναι τα smartphone με τα υψηλότερα ποσοστά βλαβών

Ποια εταιρεία-κολοσσός βρίσκεται στην πρώτη θέση με τα πιο «προβληματικά» κινητά τηλέφωνα.

της Emily Price

Μια νέα έκθεση για τις Κινητές Συσκευές και την Ασφάλεια από τη Blancco αναφέρει τα μοντέλα των τηλεφώνων με τα μεγαλύτερα ποσοστά βλαβών, με το υψηλότερο ποσοστό διάγνωσης βλαβών να εμφανίζεται σε μοντέλα της Samsung ενώ ακολουθούν η Xiaomi και η Motorola.

Στα 10 μοντέλα Android με το μεγαλύτερο ποσοστό βλαβών (τα οποία δηλαδή είχαν τις περισσότερες βλάβες) το 2017 περιλαμβάνεται το Xiaomi Red 4 με 9%, και ακολουθούν το Motorola Moto 6 Plus, το Lenovo K8 Note, το HMG Global Nokia 6, και τα Samsung Galaxy S7, S8+, και S7 Active.

Στα iPhone, το υψηλότερο ποσοστό βλαβών εμφανίζεται στο iPhone 6 (26%).

Όσον αφορά τη φύση αυτών των βλαβών, τα περισσότερα παράπονα για τους χρήστες Android αφορούσαν την απόδοση της συσκευής, καθώς και την κάμερα και το μικρόφωνο. Οι χρήστες iPhone αντιμετώπισαν προβλήματα με τις συνδέσεις Bluetooth και Wi-Fi των συσκευών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία εξετάζει τις βλάβες των συσκευών συνολικά και δεν σταθμίζει τα αποτελέσματα με βάση το πόσα τηλέφωνα πούλησε κάθε κατασκευαστής.

Έτσι, ενώ ορισμένες εταιρείες έχουν υψηλότερα ποσοστά βλαβών από άλλες, οι αριθμοί αυτοί είναι «φουσκωμένοι», εν μέρει, επειδή στην αγορά υπάρχουν περισσότερες συσκευές που έχουν παραχθεί από αυτούς τους κατασκευαστές.

Fortunegreece

Send this to a friend