Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στη αγορά αγωνιστικού αμαξιδίου συμβάλει ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας
Στη αγορά αγωνιστικού αμαξιδίου συμβάλει ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Στη αγορά αγωνιστικού αμαξιδίου συμβάλει ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Στη αγορά αγωνιστικού αμαξιδίου συμβάλει ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Σε γραπτή ανακοίνωση του Μαραθωνίου αναφέρεται ότι καταθέτοντας οικονομική εισφορά, ο Radisson Blu στέκεται αρωγός στην πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου, για αγορά αγωνιστικού αμαξιδίου.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια, αναφέρεται, αποσκοπεί στην ένταξη των ατόμων με κινητική αναπηρία στο σύνολο της κοινωνικής ζωής, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελεί ο αθλητισμός.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΒΑΚ Σάββας Μηνά ανέφερε ότι η ανταπόκριση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας προσφέρει αισιοδοξία και ελπίδα.

“Πιστεύουμε ότι τα άτομα με κινητικές αναπηρίες, μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις”, ανέφερε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Κύπρος μπορεί να ανταποκριθεί στα διεθνή δεδομένα, δείχνοντας στην πράξη το σεβασμό της προς τα άτομα αυτά.

Η Μαρία Χριστοδούλου, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου ανέφερε ότι όραμα είναι η μαζική συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου και στη διοργάνωσή που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

“Κάθε τέτοια πρωτοβουλία που στοχεύει στην υπέρβαση του αποκλεισμού και των διακρίσεων, θα πρέπει να ενισχύεται έμπρακτα από κάθε εμπλεκόμενο με τον αθλητισμό φορέα. Ελπίζουμε ότι η προσπάθεια του ΣΕΒΑΚ θα έχει ολοκληρωθεί έως την ημέρα της διοργάνωσής του Μαραθωνίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα άτομο που αντιμετωπίζει κινητικές δυσκολίες και τον συνοδό του, να γίνουν μέρος της μεγάλης αθλητικής γιορτής της Λάρνακας”, κατέληξε.

Send this to a friend