Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Τριαντάφυλλος και Πέτρος Ίμβριος στο 11ο Φεστιβάλ Φράουλας στη Δερύνεια
Τριαντάφυλλος και Πέτρος Ίμβριος στο 11ο Φεστιβάλ Φράουλας στη Δερύνεια

Τριαντάφυλλος και Πέτρος Ίμβριος στο 11ο Φεστιβάλ Φράουλας στη Δερύνεια

Ο Δήμος Δερύνειας, ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, ετοιμαζεται για το 11ο φεστιβάλ Φράουλας!

Οι νοικοκυρές ξεκίνησαν ήδη τις προετοιμασίες για το φεστιβάλ, φτιάχνοντας κυπριακά εδέσματα από φράουλα, όπως λικέρ, μαρμελάδες και αλλα προιόντα. Ο Δήμαρχος Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης και το Δημοτικό Συμβούλιο Δερύνειας προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες, για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, με στόχο την επιτυχία και του φετινού Φεστιβάλ.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Δήμος κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή φράουλας και καλύπτει το 60% της παγκύπριας παραγωγής. ΤΟ Φεστιβάλ Φράουλας διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία ανα διετία τα τελεταία είκοσι χρόνια προκαλώντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, ντόπιων και ξένων. Το ραντεβού φέτος δίνεται για τις 25 Μαΐου στο Γήπεδο “Αναγέννησης” Δερύνειας στις 19:00. 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα αναλάβουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Πέτρος Ίμβριος και ο Τριαντάφυλλος όπου θα προσφέρουν στο κοινό μια όμορφη βράδια. 

Send this to a friend