Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Εταιρεία ψάχνει κάποιον να δοκιμάζει ουίσκι και να πληρώνεται γι’ αυτό
Εταιρεία ψάχνει κάποιον να δοκιμάζει ουίσκι και να πληρώνεται γι’ αυτό

Εταιρεία ψάχνει κάποιον να δοκιμάζει ουίσκι και να πληρώνεται γι’ αυτό

Αυτή είναι μία από εκείνες τις δουλειές -όχι όποιες κι όποιες- που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως dream jobs για κάθε άντρα.

Ποιος άλλωστε δεν θα επιθυμούσε για παράδειγμα να δοκιμάζει μπύρες ή πίτσες ή κοτομπουκιές ή να κάθεται όλη μέρα ή απλά να βλέπει τα φλαμίνγκο στην Καραϊβική και να πληρώνεται γι’ αυτά;

Το βρετανικό site StagWeb.co.uk σου ανοίγει την πόρτα για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες βιομηχανίες στο χώρο του ποτού παγκοσμίως αναζητώντας Whisky Distillery Tester, τον οποίο θα στείλει στο Εδιμβούργο για να δοκιμάζει ουίσκι. Συγκεκριμένα, ο τύπος που θα προσληφθεί θα επισκέπτεται αποστακτήρια, θα δοκιμάζει και θα γράφει την εμπειρία του σαν επισκέπτης.

Πρόκειται για part time job και δεν απαιτείται καμιά προϋπηρεσία στον χώρο. Τα μόνα που χρειάζεται ο ιδανικός υποψήφιος είναι να έχει την ευχέρεια να ταξιδεύει, να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να αντιμετωπίζει με αντικειμενικότητα το ουίσκι.

Επειδή γνωρίζουμε πως ήδη έχεις “ψηθεί” για τη δουλειά, μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ. Βιάσου μόνο γιατί η προθεσμία είναι πολύ αυστηρή και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί ακόμη υποψήφιοι.

Πηγή: AskMen

Send this to a friend