Home ΕΞΟΔΟΣ 17 ζαχαροπλαστεία για τα γλυκά των ερωτευμένων
17 ζαχαροπλαστεία για τα γλυκά των ερωτευμένων

17 ζαχαροπλαστεία για τα γλυκά των ερωτευμένων

Ο Άγιος Βαλεντίνος-για όσους τον γιορτάζουν δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία αλλά είναι μία μέρα που θα την ζήσεις με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου και θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Άσε τους εγωισμούς και γίνε ρομαντικός με το ταίρι σου και… γλύκανέ το στην κυριολεξία με τα γλυκά που θα βρεις σ’ ένα από τα 15 ζαχαροπλαστεία που σου προτείνει το Time Out.

Λαχταριστές τούρτες, πάστες, cupcakes, macaroons, μπισκότα, σοκολατάκια και όλα όσα θα σου γλυκάνουν ακόμη περισσότερο αυτή την ξεχωριστή ημέρα των ερωτευμένων.

Chocoland
Το ξεχωριστό

Ιδιαίτερες γλυκοδημιουργίες, χρωματιστά μπουκέτα με σοκολάτα, αγαπημένα, αφράτα γλυκά και αρτοδημιουργίες είναι ορισμένες από τις νοστιμιές του ξεχωριστού αυτού ζαχαροπλαστείου της Λάρνακας γιθα την ημέρα των ερωτευμένων.
(24668702), Ηνωμένων Εθνών 12, Λάρνακα

Fairy Cakes
Το παριζιάνικο

Ένα μικροσκοπικό bistro café ζαχαροπλαστείο που φτιάχνει ψαγμένα cupcakes, makaron και διάφορα είδη από γλυκά αλλά και καφεδάκι. Μπορείς να απολαύσεις το καφεδάκι και το γλυκό σου εκεί στα τραπεζάκια στο πλακόστρωτο που βρίσκονται κάτω από μια όμορφη τέντα. Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα βρεις από μπισκότα σε σχήμα καρδιάς μέχρι τούρτες, πάστες, μάκαρουν και lollypops για τον/την Βαλεντίνο/α σου.
(24400998) Ερμού 96, Πλατεία Ερμού, Λάρνακα

Let them eat cake
Το πληθωρικό

Έχει αφήσει το δικό του στίγμα του στην πόλη της Πάφου με τα πληθωρικά γλυκά του και τις ποικιλόμορφες, αμαρτωλές του τούρτες, τις πάστες και όλα τα καλούδια του.
(99313151, 26221462) Αγίου Θεοδώρου 2, Πάφος

Boutique Patisserie
Το γουστόζικο

Ένα γουστόζικο μαγαζάκι στην Νίκης με υπέροχες συσκευασίες και ολόφρεσκα γλυκά για όλα τα γούστα. Ειδικά για τους ερωτευμένους θα βρεις εντυπωσιακές τούρτες και cupcakes για το ταίρι σου.
(22100333) Λεωφόρος Νίκης 7Δ&7Ε, Λευκωσία

Mikaella Sweets
Το χαριτωμένο

Το μικρό και χαριτωμένο μαγαζάκι της Μικαέλας μας βάζει στο πνεύμα της μέρας των ερωτευμένων με τα λογής λογής γλυκά της που προσφέρει στον/στην αγαπημένο/η μας στις 14 Φεβρουαρίου.
(22270576) Αρμενίας 2Γ, Λευκωσία.

Platho sugar sculptures
Το ρετρό

Το κουκλιστικο, με ρετρό χαρακτήρα μαγαζάκι της Χρυστάλλας στην καρδιά της Λευκωσίας έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και φτιάχνει καταπληκτικά γλυκά. Σίγουρα δεν θα λείπουν από τη βιτρίνα του τα αγαπησιάρικα γλυκά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
(22252984) Φώτη Πίττα 9Γ, Λευκωσία.

Kalopesas
Ο σοκολατοποιός

Κλασική πλέον αξία στον τομέα της ζαχαροπλαστική στη Λευκωσία. Υπέροχα σοκολατάκια, σοκολατοδημιουργίες, σιροπιαστά, cakes, τούρτες και χειροποίητες σοκολάτες που θα σου μείνουν αξέχαστες.
(22878177) Λυκαβηττού 2, Αρχάγγελος, Λευκωσία

Swiss Cottage
Το πολυμορφικό

Το κατάστημα που φτιάχνει ταυτόχρονα νόστιμα γλυκά και φαγητό με υπέροχα μπέργκερ αλλά και πάστες. Σαγήνευσε τον αγαπημένο/η σου με μία φινετσάτη τούρτα σοκολάτας από το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο.
(22426061) Λεωφόρος Νίκης 19A Λευκωσία.

Leonidas
Ο διεθνής

Η παγκοσμίου φήμης σοκολατερί που πρόσφατα άνοιξε και στη Στασικράτους σου προτείνει υπέροχα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς σε διάφορα χρώματα και γεύσεις για τον αγαπημένο σου και όχι μόνο.
(22420400) Στασικράτους 18c, Λευκωσία & (22512424) Λεωφ. Στροβόλου 99, Λευκωσία

Pralina
Το ελιτίστικο

Δεν χρειάζεται συστάσεις αυτό το μαγαζί αφού όλοι έχετε περάσει από εκεί τόσο από Λευκωσία όσο και από το ολοκαίνουργιο στη Λεμεσό. Τι θα βρεις εδώ; Τα πάντα. Από τα λατρεμένα κλασικά πραλινάκια μέχρι περίφημες τούρτες και πάστες ιδανικές για την ημέρα του Βαλεντίνου.
(22356700) Νίκου Κρανιδιώτη 7, Έγκωμη, Λευκωσία & (25355336) Λεωφόρος Μακαρίου Γ’ 224, Λεμεσός

mAKaron boutique
To εξιδεικευμένο
Ένα από τα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία της Λευκωσίας το οποίο εξειδικεύεται στα macaroons σε διάφορες εκδοχές, γεύσεις και χρώματα. Φυσικά για την μέρα των ερωτευμένων ο ιδιοκτήτης και pastry chef Ανδρέας Κωνσταντίνου έχει φτιάξει απίστευτες τούρτες σε σχήμα καρδιά από macaroon παρακαλώ. Μάλιστα, μας έδωσε και τη συνταγή. Δες ΕΔΩ.
(99773456) Μπουμπουλίνας 12, Λευκωσία

New York Sweets
Το φημισμένο

Από τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία της Κύπρου με υπέροχες δημιουργίες που σε συνοδεύουν σε κάθε περίσταση της ζωής σου. Γλύκανε τον Βαλεντίνο ή τη Βαλεντίνα σου με τα φημισμένα brownies του μαγαζιού, φίνες τούρτες, σοκολατάκια και τρουφάκια σε ειδικά διαμορφωμένες συσκευασίες, μικρές πάστες σε σχήμα καρδιάς και όλα όσα θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφα στις 14 Φλεβάρη.
(22493737) Νίκης, Λευκωσία
(22356067) Αχαιών 3Β, Έγκωμη, Λευκωσία
(25368506) Αρχ. Μακαρίου Γ’ 216Α, Λεμεσός
(25558840) Μιχαήλ Ηρακλέους 7, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
(25311716) Παναγιώτη Τσαγγάρη 14Β, Γερμασόγεια, Λεμεσός

Candy Bouquet
Το εναλλακτικό

Μία διαφορετική πρόταση για δωράκι του Αγίου Βαλεντίνου. Το franchise που έρχεται από το εξωτερικό σου φτιάχνει υπέροχα, χρωματιστά μπουκέτα με σοκολατάκια, ζαχαρωτά και ό,τι άλλο τραβά η ψυχή σου. Ανάλογα με το βαλάντιό σου το μπουκέτο γίνεται πιο πλούσιο και πιο εντυπωσιακό.
(22442282) Κυριάκου Μάτση, Λευκωσία & Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 2, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός

Debbie’s Cookies
Το αμερικάνικο

To όνομά της έχει ταυτιστεί με τις πιο λαχταριστές, γλυκές δημιουργίες της Λευκωσίας από τις οποίες ξεχωρίζουν φυσικά τα αμερικανικού τύπου μπισκότα της και φυσικά το υπέροχο carrot cake. Εδώ, μπορείς να βρεις και μια πλούσια γκάμα από αφράτα, γευστικά cupcakes για όλα τα γούστα. Δοκίμασε το αγαπημένο carrot cake σε μίνι μορφή cupcake!
(22444588) Λεωφόρος Κενεντί 53Γ και Μετοχίου 64Ε Λευκωσία

La Galerie by Galactica Patisserie
Το φινετσάτο

Εδώ θα βρεις γλυκά πραγματικά έργα τέχνης για όλα τα γούστα σε υπέροχες γεύσεις και εκδοχές. Ο κορυφαίος pastry chef Χρήστος Παντελή δημιουργεί υπέροχα γλυκά που θα λατρέψεις.
(25750665) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού, γωνία, Λεμεσός

Le petit Rex
Ο… μικρός βασιλιάς

Το… μικρό παιδί του φημισμένου ζαχαροπλαστείου της Λευκωσίας φτιάχνει ελληνικές τυρόπιτες, λουκανικόπιτες, μέχρι μπουγάτσες και ελιωτές, αλλά και φοβερά γλυκά (ατομικά και τούρτες), κεραστικά και σιροπιαστά, με την εγγυημένη ποιότητα του βασιλιά (Rex). Για την ημέρα των ερωτευμένων θα βρείτε νόστιμα μπισκοτάκια σε σχήμα καρδιάς με μαρμελάδα.
(22250404) Λεωφόρος Αρχαγγέλου 41 Ε, Λευκωσία.

Λιοτατής
Το κλασικό

Μετρούν χρόνια πορείας στον τομέα της ζαχαροπλαστικής στην Κύπρο και φτιάχνουν υπέροχα γλυκά. Για την ημέρα των ερωτευμένων θα βρεις μία πλούσια γκάμα από τούρτες και σοκολάτες για το ταίρι σου.
(23821041/23821169) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 64, Φρέναρος & (23822999) 1ης Απριλίου 77, Παραλίμνι

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend