Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δείτε τους βρακάδες από την Αραδίππου ξανά στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Τι ζήτησαν από τους φίλους τους πριν ανέβουν στην σκηνή; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Δείτε τους βρακάδες από την Αραδίππου ξανά στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Τι ζήτησαν από τους φίλους τους πριν ανέβουν στην σκηνή; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε τους βρακάδες από την Αραδίππου ξανά στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Τι ζήτησαν από τους φίλους τους πριν ανέβουν στην σκηνή; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ντίνος Κκαντής τύλιξε με προσοχή και μαεστρία τις αποσκευές του για την Αθήνα, στις οποίες είχε εκτός από την βράκα του και όλα όσα θα τοποθετήσει πάνω στο κεφάλι του που αυτήν την φορά θα ζυγίζουν 40 ολόκληρα κιλά.

Οι δύο Κύπριοι φόρεσαν ξανά τις παραδοσιακές κυπριακές τους στολές, και ανέβηκαν στην σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για να δείξουν το ταλέντο τους στον παραδοσιακό κυπριακό χορό με τα ποτήρια.

Ο Κυριάκος Ευθυμίου αυτήν την φορά, στην επόμενη φάση του talent show, θα τοποθετήσει με απόλυτη συγκέντρωση  ένα ανάποδο τραπέζι, έναν σταυρό ξύλινο και θα είναι γεμάτο ποτήρια. κάτι που ζυγίζει περίπου 40 κιλά και θα χορεύει προσπαθώντας να τα ισορροπήσει στο κεφάλι του.

 

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία ο Ντίνος Κκάντης μετέβη στην Αθήνα από την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου και φρόντισε όλα του τα σύνεργα να φτάσουν στην Αθήνα με ασφάλεια.

Την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, λίγο πριν ανέβουν στην σκηνή του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” μοιράστηκαν μια φωτογραφία τους στα social media, γράφοντας: ” Το λοιπόν είμαστε έτοιμοι στείλετε όλοι θετική ενέργεια”.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend