Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Οδηγοί προσοχη! Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας
Οδηγοί προσοχη! Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

Οδηγοί προσοχη! Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 13/11/2017 και την Τρίτη 14/11/2017 από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Ριζοελιά – Λευκωσία, σε απόσταση 3χλμ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Send this to a friend