Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τίθεται σήμερα σε εφαρμογή ο έλεγχος διαβατηρίου
Τίθεται σήμερα σε εφαρμογή ο έλεγχος διαβατηρίου

Τίθεται σήμερα σε εφαρμογή ο έλεγχος διαβατηρίου

Τίθεται από σήμερα σε εφαρμογή ο ευρωπαϊκός κανονισμός που προνοεί νέα διαδικασία διαβατηριακού ελέγχου των Ευρωπαίων πολιτών, η οποία έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλές χώρες της ΕΕ από τον περασμένο Απρίλιο.

Η εφαρμογή της νέας διαδικασίας θα αυξήσει τους απαιτούμενους χρόνους διεκπεραίωσης Διαβατηριακού Ελέγχου. Η Hermes βρίσκεται σε διαβούλευση με την Αστυνομία και εμπλεκομένους φορείς για τη δυνατότητα ενίσχυσης της επάνδρωσης των σημείων ελέγχου ή/και τη χρήση τεχνολογικής υποστήριξης.

Η παράμετρος αυτή είναι καταλυτικής σημασίας για την αποτελεσματική διαχείριση της κατάστασης, αναφέρεται σε ανακοίνωση και για το λόγο αυτό, προστίθεται, η Ερμές προσβλέπει σε σύντομη και θετική ανταπόκριση από πλευράς της Αστυνομίας, και ζητεί τη συνεργασία και την κατανόηση του επιβατικού κοινού. Όπως και κατά την περίοδο της καλοκαιρινής αιχμής, η Ερμές ζητεί από τους επιβάτες που αναχωρούν, να βρίσκονται στο αεροδρόμιο, τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης και να έχουν έτοιμα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Send this to a friend