Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Κάτι αλλάζει στα 18 εστιατόρια της McDonald’s στην Κύπρο
Κάτι αλλάζει στα 18 εστιατόρια της McDonald’s στην Κύπρο

Κάτι αλλάζει στα 18 εστιατόρια της McDonald’s στην Κύπρο

Σε σταδιακή εγκατάσταση μηχανών αυτοεξυπηρέτησης (self-οrdering kiosks)  σε όλα τα εστιατόρια της, προχωρεί η εταιρεία Family Restaurants Andreou, η οποία κατέχει το δικαίωμα χρήσης του ονόματος McDonald’s στην Κύπρο, ακολουθώντας τη διεθνή τάση σε εστιατόρια της αλυσίδας στο εξωτερικό.

Στόχος της εταιρείας, τουλάχιστον από δύο τέτοια μηχανήματα να έχουν εγκατασταθεί και στα 18 εστιατόρια McDonald’s που λειτουργούν στην Κύπρο, μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Self-οrdering kiosks έχουν εγκατασταθεί μέχρι στιγμής σε πέντε εστιατόρια της εταιρείας στις Φοινικούδες, στη Γερμασόγεια, στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, στην Πάφο επί της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλεών, καθώς επίσης και στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία. Σύντομα, εξάλλου, το σύστημα θα τοποθετηθεί και στο μεγάλο εστιατόριο της αλυσίδας στην Έγκωμη.

Τα Self-Ordering Kiosks
Τα self-ordering kiosks προσφέρουν στον πελάτη τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ο ίδιος την παραγγελία του, χωρίς την παρεμβολή του πωλητή στο ταμείο. Μέσα από το εν λόγω μηχάνημα, θα επιλέξει ψηφιακά την παραγγελία του, θα πληρώσει αποκλειστικά και μόνο με πιστωτική κάρτα (δεν δέχεται μετρητά), θα λάβει την απόδειξή του, με την οποία θα παραλάβει το φαγητό του από τον απέναντι πάγκο, χωρίς να έρθει σε επαφή με κάποιον από τους πωλητές στο ταμείο. Η εν λόγω υπηρεσία, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής την υπηρεσία αυτή αξιοποιούν ως επί το πλείστον τουρίστες, οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με αντίστοιχα συστήματα των McDonald’s στη χώρα τους. Τονίζεται, ότι ταυτόχρονα λειτουργούν και τα παραδοσιακά ταμεία.

Αντίστοιχα συστήματα ανακοίνωσε ότι θα εντάξει στα εστιατόρια της σε Ελλάδα, Βαλτικές Χώρες,  Μάλτα και Ρουμανία, η Premier Capital plc, developmental licencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές με έδρα τη Μάλτα.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend