Home ΕΞΟΔΟΣ Ποιο Survivor; Το dp Battle Arena Returns ήταν η απόλυτη δοκιμασία
Ποιο Survivor; Το dp Battle Arena Returns ήταν η απόλυτη δοκιμασία

Ποιο Survivor; Το dp Battle Arena Returns ήταν η απόλυτη δοκιμασία

Σε αρένα που θύμιζε Survivor μετατράπηκε ο χώρος μπροστά από το Dp Sports Club στην Αραδίππου λόγω της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «The Battle Arena».

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (24/5), πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη εκδήλωση που διοργάνωσε το Dp Sports Club, με τεράστια επιτυχία.

Το dp Battle Arena Returns είναι ένα φιλανθρωπικό event που διεξάχθηκε από το dp Sports Club για ενίσχυση του ταμείου Βασουλας Ελευθερίου. Διαγωνίστηκαν συνολικά 160 άτομα και πάνω από 500 παρακολούθησαν το event. Στο event παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Αραδίππου, κος Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Ένας εκ των διοργανοτών , Άρης Πάτσαλος δήλωσε οτι «είναι υπερ ευχαριστημένος με την προσεύλεση του κόσμου αλλά και με τα θετικά σχόλια που ακόμη εισπράττονται. Για ακόμη μια φορά αποδείξαμε οτι υπάρχει ανθρωπιά και οτι για κανένα λόγο δεν πρέπει να χάνονται ελπίδες. Καταφέραμε να μαζέψουμε ένα πολύ σεβαστό ποσό βοηθώντας έτσι το σκοπό του ταμείου Βασουλας Ελευθερίου. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς οι οποίοι με τη δική τους αλληλέγγυη και συμβολή καταφέραμε να γίνει ο σκοπός μας εφικτός. Για τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του dp Sports Club η οποία είναι πάντα δίπλα μας σε τέτοιου είδους διοργανώσεις».

Φωτογραφίες : Κυριάκος Αμερικάνος

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ

Send this to a friend