Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πετροβολισμός μετά τον αγώνα Ανόρθωση – Απόλλωνα
Πετροβολισμός μετά τον αγώνα Ανόρθωση – Απόλλωνα

Πετροβολισμός μετά τον αγώνα Ανόρθωση – Απόλλωνα

Στη σύλληψη ενός νεαρού, ο οποίος μαζί με άλλους οπαδούς έριχναν πέτρες και αντικείμενα μετά τη λήξη του αγώνα Ανόρθωσης – Απόλλωνα στη Λάρνακα, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, ομάδα οπαδών της Ανόρθωσης μετέβη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στην οδό Λύσου Σανταμά και άρχισε να ρίχνει πέτρες και διάφορα αντικείμενα στα διερχόμενα αυτοκίνητα και στους πεζούς. Μέλη των Αντιοχλαγωγικών ομάδων της ΜΜΑΔ και της Α.Δ. Λάρνακας έσπευσαν στην περιοχή, αλλά μόλις οι οπαδοί αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και προς τα υπηρεσιακά οχήματα… Οι νεαροί καταδιώχθηκαν κι ένας 23χρονος, από τη Λεμεσό, ο Ρ.Κ., οπαδός της Ανόρθωσης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα Δευτέρα (6/3) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας κι εναντίον του απαγγέλθηκε κατηγορία για συμμετοχή σε οχλαγωγία. Αρνήθηκε ενοχή και η ακρόαση της υπόθεσης ορίστηκε στις 10 Μαΐου. Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα απαγόρευσης εισόδου του συγκεκριμένου οπαδού απ’ όλα τα γήπεδα. Εξάλλου, κατά τα ίδια επεισόδια ένας ανήλικος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κρύβεται… σε κουζίνα κατοικίας, κοντά στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Συνελήφθη κι αυτός για παράνομη είσοδο σε οικία, κατηγορήθηκε γραπτώς στην παρουσία των γονιών του και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα στο δικαστήριο.

Send this to a friend