Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σουλουπώστε τις Φοινικούδες, για όνομα του Θεού…
Σουλουπώστε τις Φοινικούδες, για όνομα του Θεού…

Σουλουπώστε τις Φοινικούδες, για όνομα του Θεού…

Με περηφάνεια οι αρχές της Λάρνακας ανακοίνωσαν πρόσφατα τη διοργάνωση άλλης μίας αθλητικής εκδήλωσης παγκόσμιας εμβέλειας στην παραλία των Φοινικούδων, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volleyball κάτω των 19 ετών, που θα γίνει στα τέλη ερχόμενου Ιουλίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας, το οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία είναι από τα ωραιότερα (αν όχι το ωραιότερο) στην Κύπρο, φιλοξενεί παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις και μπράβο στις αρχές της πόλης που καταφέρνουν να εξασφαλίζουν τόσο μεγάλες εκδηλώσεις, που φέρνουν στη Λάρνακα χιλιάδες ξένους. Τι γίνεται, όμως, με την ακτή των Φοινικούδων; Πότε, επιτέλους, θα σουλουπωθεί; Είναι κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά…

Πότε ο δήμος θα πάρει σκούπα και θα καθαρίσει τις βρομιές και τις ακαθαρσίες που υπάρχουν; Πότε θα φύγουν τα πρόχειρα παραπήγματα από την άμμο και τα τσίγκινα υποστατικά; Οι κύριοι δημοτικοί άρχοντες καλά κάνουν να κάνουν μία βόλτα γύρω από τα γήπεδα του Beach Volley, όπως έχουν αφεθεί, και θ’ αντιληφθούν την τεράστια οπτική οχληρία που παρατηρείται εκεί. Δεν είναι, όμως, μόνο εκεί που χρειάζεται ευπρεπισμό η παραλία. Υπάρχουν και άλλα σημεία, όπου απαιτείται να γίνει δουλειά.

Ένας γερός καθαρισμός χρειάζεται στις Φοινικούδες, έτσι ώστε το παραλιακό μέτωπο να εξωραϊστεί και να γίνει ακόμα πιο όμορφο. Μία βόλτα κατά μήκος της παραλίας θα σας πείσει κύριοι στο δημοτικό συμβούλιο.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend