Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αυτοί οι δρόμοι στη Λεμεσό μονοδρομούνται με όριο ταχύτητας τα 30χλμ/ώρα – Πότε τίθενται σε ισχύ οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Αυτοί οι δρόμοι στη Λεμεσό μονοδρομούνται με όριο ταχύτητας τα 30χλμ/ώρα – Πότε τίθενται σε ισχύ οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αυτοί οι δρόμοι στη Λεμεσό μονοδρομούνται με όριο ταχύτητας τα 30χλμ/ώρα – Πότε τίθενται σε ισχύ οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στη μονοδρόμηση οδών και καθιέρωση ορίου ταχύτητας τα 30 χιλιόμετρα ανά ώρα προχωρά ο Δήμος Λεμεσού, με τη συγκατάθεση του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου και σύμφωνα με τους Δημοτικούς Κανονισμούς Λεμεσού 2006 που αναφέρονται στη ρύθμιση της τροχαίας.

Συγκεκριμένα, έχει αποφασίσει να εγκρίνει τα πιο κάτω ρυθμιστικά μέτρα τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από τις 29/10/2025 στα πλαίσια του Έργου: Έργα Προτεραιότητας Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Λεμεσού, Φάση Α Λεωφορειολωρίδες, Ποδηλατολωρίδες.

Μονοδρόμηση της οδού Εμανουήλ Ροΐδη από την συμβολή της με την οδό Γρίβα Διγενή μέχρι την οδό Αγίας Ζώνης με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από την Γρίβα Διγενή προς την οδό Αγίας Ζώνης.

Μονοδρόμηση της οδού Θέκλας Λυσιώτη και Ευαγόρα Παπαχριστοφόρου από την συμβολή της με την οδό Αγίας Ζώνης μέχρι την οδό Γρίβα Διγενή με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από την οδό Αγίας Ζώνης προς την οδό Γρίβα Διγενή.

Σημείωση: Σε όλους τους πιο πάνω δρόμους θα μειωθεί το όριο ταχύτητας στα 30km/1h.

Οι παραβάτες της γνωστοποίησης αυτής υπόκεινται στις ποινές που προβλέπονται στον περί Δήμων Νόμο και στους Δημοτικούς Κανονισμούς Λεμεσού 2006.

Send this to a friend