Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Στον κήπο των ονείρων σου: Γάμος, βάπτιση ή οποιαδήποτε γιορτή στο Lavender
Στον κήπο των ονείρων σου: Γάμος, βάπτιση ή οποιαδήποτε γιορτή στο Lavender

Στον κήπο των ονείρων σου: Γάμος, βάπτιση ή οποιαδήποτε γιορτή στο Lavender

Έχετε φανταστεί ποτέ τον γάμο σας ως ένα παραμύθι που ζωντανεύει; Ή μήπως ονειρεύεστε μια βάπτιση τόσο μαγευτική που θα μείνει αξέχαστη σε όλους; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε το Lavender στο Αβδελλερό της Λάρνακας είναι το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Τοποθετημένο στο γραφικό αυτό χωριό της Λάρνακας, το Lavender Weddings & Events προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και κομψής αισθητικής, ένας κήπος όπου κάθε γωνιά μοιάζει να έχει βγει από τις σελίδες ενός παραμυθιού. Αυτό είναι το σκηνικό που σας υπόσχεται το Love Like Lavender για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Γιατί να επιλέξετε το Love Like Lavender;

 

 

Ευελιξία: Ανεξάρτητα από την εποχή που επιλέξετε, το Love Like Lavender προσφέρει τον ιδανικό χώρο για την εκδήλωσή σας. Το καλοκαίρι, ο εξωτερικός χώρος μεταμορφώνεται σε έναν μαγευτικό προορισμό για γάμους κάτω από τα αστέρια, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 1500 καλεσμένων. Τους χειμερινούς μήνες, ο στεγασμένος χώρος με θέα στον κήπο προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για έως και 600 καλεσμένους.

Προσαρμογή: Ανεξάρτητα από το στυλ ή το μέγεθος της εκδήλωσής σας, η ομάδα του Love Like Lavender είναι έτοιμη να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Τοποθεσία: Το χωριό Αβδελλερό είναι εύκολα προσβάσιμο, καθιστώντας το ιδανικό για καλεσμένους από όλες τις περιοχές. Ατμόσφαιρα: Κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί προσεκτικά για να δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Αν ψάχνετε έναν χώρο που θα κάνει την εκδήλωσή σας ξεχωριστή και αξέχαστη, το Love Like Lavender είναι η τέλεια επιλογή. Είναι ο χώρος όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και οι αναμνήσεις δημιουργούνται για μια ζωή.

Επικοινωνήστε στο 99 150962 για να κλείσετε την ημερομηνία της εκδήλωσής σας και να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του…δικού σας παραμυθιού.

Send this to a friend