Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ “Aqua Residence”: Το νέο έργο της INFINITY Στα Λιβάδια Λάρνακας!
“Aqua Residence”: Το νέο έργο της INFINITY  Στα Λιβάδια Λάρνακας!

“Aqua Residence”: Το νέο έργο της INFINITY Στα Λιβάδια Λάρνακας!

 

 

Το πρώτο έργο της INFINITY στην περιοχή Λιβάδια είναι πλέον πραγματικότητα!

Το Aqua Residence αποτελεί ένα εντυπωσιακό συγκρότημα κατοικιών που στοχεύει να συμβάλει στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής των Λιβαδιών, με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και τις πολυτελείς παροχές του.

Το Aqua Residence είναι ένα σύγχρονο έργο που αποτελείται από δύο ξεχωριστά συγκροτήματα κομψών διαμερισμάτων, τα οποία συνδυάζουν την άνεση με την πολυτέλεια. Τα δύο αυτά blocks περιλαμβάνουν συνολικά 20 διαμερίσματα, με έναν συνδυασμό διαμερισμάτων ενός και δύο υπνοδωματίων, όλα με ευρύχωρες βεράντες που υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι ιδιοκτήτες θα έχουν την αποκλειστική χρήση πισίνας, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης.

 

Το Aqua Residence βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, περιτριγυρισμένη από σπίτια και βίλες, με θέα σε ένα καταπράσινο πάρκο που βρίσκεται δίπλα. Παράλληλα, η τοποθεσία του προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, ενώ απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από τη θάλασσα, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν ηρεμία αλλά και εγγύτητα στις βασικές ανέσεις της πόλης.

Το έργο αποτελείται από δύο πολυκατοικίες δύο ορόφων, με συνολικά 20 διαμερίσματα. Ειδικότερα, περιλαμβάνει:

  • Δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στο ισόγειο,
  • Έξι διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο,
  • Τέσσερα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο,
  • Οκτώ ρετιρέ διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικό roof garden στον δεύτερο όροφο.

Η INFINITY έχει ως όραμα τη δημιουργία κατοικιών υψηλής ποιότητας με μοναδικό, μοντέρνο σχεδιασμό, που προσφέρουν υψηλά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας. Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας, παρουσιάζοντας κάθε φορά ένα εντυπωσιακό και ξεχωριστό έργο που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πιο κάτω:

Τηλ: 24 626267 – 99 532256

Email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/infinitypropertiescyprus

 

 

 

 

 

Send this to a friend