Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ανακαλύψαμε το πρώτο εκπαιδευτικό Cat Café στη Λάρνακα
Ανακαλύψαμε το πρώτο εκπαιδευτικό Cat Café στη Λάρνακα

Ανακαλύψαμε το πρώτο εκπαιδευτικό Cat Café στη Λάρνακα

 

 

Το πρώτο εκπαιδευτικό Cat Café της Λάρνακας, δημιουργήθηκε μέσα από τη μεγάλη αγάπη για τις γάτες, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες.

Πρόκειται για το Cops Cats το οποίο βρίσκεται στην Ορόκλινη και εκεί μπορείς να μάθεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας άνθρωπος που ζει σε μία χώρα με χιλιάδες αδέσποτα. Ο χώρος είναι οικείος, ζεστός με ένα και μόνο πρωταγωνιστή. Τις γάτες.

Ο χώρος είναι ιδανικός τόσο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες αλλά και τις χειμερινές αφού διαθέτει τζάκι και ένα πολύ όμορφο χώρο για να πας με την παρέα σου, να εκπαιδευτείς και να απολαύσεις κάποιο ρόφημα ή κάποιο από τα εδέσματα που θα σου προσφέρει η ομάδα του Cops Cats.

 

Η ομάδα του Cops Cats, επικεντρώνεται στην προστασία των ζώων και στη φροντίδα των αδέσποτων γάτων στην Κύπρο.

 

Ως μη κερδοσκοπική οργάνωση προστασίας ζώων, είναι απαραίτητο για τους Cops Cats να έχουν διάφορες πηγές εισοδήματος για να καλύψουν τα μακροχρόνια έξοδα και να διατηρήσουν το έργο τους για χρόνια. Εκτός από χορηγίες και ετήσιες καμπάνιες ημερολογίων, φιλοξενούν παζαράκια στο χώρο τους, τα οποία αγαπήθηκαν από τον κόσμο, έτσι και καθιερώθηκαν για μια φορά το μήνα.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το έργο των Cops Cats αλλά και για το πως μπορείς να βοηθήσεις εδώ.

Send this to a friend