Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εβδομηντάχρονος βιάζε συστηματικά την αλλοδαπή εργάτρια που εργοδοτούσε
Εβδομηντάχρονος βιάζε  συστηματικά την αλλοδαπή εργάτρια που εργοδοτούσε

Εβδομηντάχρονος βιάζε συστηματικά την αλλοδαπή εργάτρια που εργοδοτούσε

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Με πολυετή ποινή φυλάκισης κινδυνεύει και 70χρονος, από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος βίαζε συστηματικά την αλλοδαπή εργάτρια που εργοδοτούσε στα χωράφια του.

Κι αυτός κρίθηκε ένοχος (σε προηγούμενη δικάσιμο) από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου μετά από ακροαματική διαδικασία.

Χθες (19/5), ο δικηγόρος υπεράσπισης αγόρευσε για μετριασμό της ποινής και το δικαστήριο θ’ ανακοινώσει την ποινή στις 31 Μαῒου. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση. Κρίθηκε ένοχος σε κατηγορίες που αφορούν βιασμό, σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικου προσώπου και άσεμνη επίθεση.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο 70χρονος βίαζε συστηματικά την Ινδή εργάτρια που είχε στα χωράφια του, ενώ επιτέθηκε άσεμνα εναντίον και δεύτερης εργάτριας, από το Νεπάλ, επιχειρώντας να την βιάσει και αυτήν, αλλά ανεπιτυχώς (άσεμνη επίθεση).

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2017-2019 σε διαφορετικές ημερομηνίες. Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και οι δύο αλλοδαπές κατέθεσαν ενόρκως ως μάρτυρες κατηγορίας.

Send this to a friend