Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Βίασε ημιλιπόθυμη γυναίκα μέσα στη θάλασσα
Βίασε ημιλιπόθυμη γυναίκα μέσα στη θάλασσα

Βίασε ημιλιπόθυμη γυναίκα μέσα στη θάλασσα

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Βίασε μέσα στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, νεαρή κοπέλα από τη Λευκωσία, η οποία δεν είχε πλήρως τις αισθήσεις της λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών…

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου έκρινε ένοχο, μετά από ακροαματική διαδικασία, Σύρο εργάτη στην κατηγορία του βιασμού, αδίκημα που διαπράχθηκε το καλοκαίρι του 2021 στην Αγία Νάπα.

Ο κατηγορούμενος εντόπισε την παραπονούμενη σε μπαράκι του τουριστικού θερέτρου την ώρα που αυτή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ποτών. Σε κάποια στιγμή η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και τότε ο Σύρος την άρπαξε με τα χέρια του και την μετέφερε πεζός σε παραλιακή περιοχή της Αγίας Νάπας, όπου την έβαλε μέσα στη θάλασσα όπου και την βίασε, την στιγμή που η παραπονούμενη δεν είχε πλήρως τις αισθήσεις της.

Η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, κατά την οποία η νεαρή κατέθεσε ως η βασική μάρτυρας κατηγορίας, πείθοντας το δικαστήριο με την μαρτυρία της.

Εκτός, όμως, από την κατάθεση της κοπέλας, οι ανακριτές της υπόθεσης παρέλαβαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την γύρω περιοχή, στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο κατηγορούμενος να μεταφέρει τρέχοντας την κοπέλα, ενώ αυτή ήταν αναίσθητη, προς τη θάλασσα… Τα βίντεο αυτά κατατέθηκαν ως τεκμήρια ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Η υπόθεση ορίστηκε στις 26 Μαῒου για αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής.

Μέχρι τότε ο Σύρος διατάχθηκε να παραμείνει υπό κράτηση. Σύμφωνα με τον νόμο, κινδυνεύει να καταδικαστεί σε πολυετή ποινή φυλάκισης.

Send this to a friend