Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ ΟΣΙΚΕΔΕ: Η κίνηση στα κέντρα εστίασης και διασκέδασης έχει σημειώσει σημαντική πτώση
ΟΣΙΚΕΔΕ: Η κίνηση στα κέντρα εστίασης και διασκέδασης έχει σημειώσει σημαντική πτώση

ΟΣΙΚΕΔΕ: Η κίνηση στα κέντρα εστίασης και διασκέδασης έχει σημειώσει σημαντική πτώση

 

 

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης εκφράζει έντονη ανησυχία της για την τρέχουσα κατάσταση στον τουριστικό τομέα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως η κίνηση στα κέντρα εστίασης και διασκέδασης σε όλη την ελεύθερη Κύπρο έχει σημειώσει σημαντική πτώση, της τάξης του 25% με 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, προσθέτοντας πως είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση που επικρατεί στην γύρω περιοχή επηρεάζει και τη δική μας χώρα.

Για αυτό το λόγο πρόσθεσε, «καλούμε το Υφυπουργείο Τουρισμού να εξεύρει νέες αγορές, που θα μπορέσουν τουλάχιστον να μας δώσουν ανάσα τη χειμερινή περίοδο», σημειώνοντας πως «για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει το Κράτος να σταθεί αρωγός στη μείωση των λειτουργικών εξόδων των επιχειρήσεών μας, ώστε να γίνουμε πιο ελκυστικοί και πιο ανταγωνιστικοί».

 

Ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως ως Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης απέστειλε σχετική επιστολή επί των πιο πάνω θεμάτων προς το Υφυπουργείο Τουρισμού.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend