Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Οκτώ εκατομμύρια επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετέφερε η Wizz Air
Οκτώ εκατομμύρια επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετέφερε η Wizz Air

Οκτώ εκατομμύρια επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετέφερε η Wizz Air

 

 

Ένα σημαντικό ορόσημο, τη μεταφορά 8 εκατομμυρίων επιβατών που ταξίδεψαν με τη Wizz Air από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας από την αρχή της λειτουργίας της εταιρείας στην Κύπρο, γιόρτασε η Wizz Air.

«Αυτό το επίτευγμα υπογραμμίζει τη σταθερή δέσμευση της Wizz Air να παρέχει οικονομικές και υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές εμπειρίες», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της εταιρείας, με τη Wizz Air να υπενθυμίζει ότι για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο δρομολογίων της από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, περιλαμβάνοντας την αύξηση των πτήσεων για την καλοκαιρινή και φθινοπωρινή περίοδο του τρέχοντος έτους, όπως έχει ανακοινώσει πρόσφατα.

Σε εορτασμό αυτού του ορόσημου, η Wizz Air απένειμε ένα ταξιδιωτικό κουπόνι στον επιβάτη με το εισιτήριο με αριθμό 8 εκατομμύρια.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager της Wizz Air, ανέφερε ότι «η επίτευξη των 8 εκατομμυρίων επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για εμάς» και πως αυτό το ορόσημο αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιβατών προς τη Wizz Air».

«Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη από την κυπριακή αγορά και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τους χαμηλότερους ναύλους, μια ευρεία γκάμα δρομολογίων και εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, προσαρμοζόμενοι παράλληλα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας» πρόσθεσε.

Οπως αναφέρεται, επίσης, η Μαρία Κουρούπη, Director of Aviation Development, Marketing and Communication στη Hermes Airports, εξέφρασε ικανοποίηση που ένας μακροχρόνιος συνεργάτης, όπως η Wizz Air, γιορτάζει 8 εκατομμύρια επιβάτες στην Κύπρο από τότε που άρχισαν οι πτήσεις στη χώρα μας. «Χαιρόμαστε που η επιτυχημένη συνεργασία μας οδήγησε και στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας με τα δρομολόγια που ανακοινωθήκαν πρόσφατα» συμπλήρωσε.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend