Έφυγε από τη ζωή η Ευανθία Μιχαήλ, μια γυναίκα με σημαντική προσφορά στη Λάρνακα
Έφυγε από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου 2026, σε ηλικία 93 ετών, η Ευανθία Μιχαήλ, μια γυναίκα που ξεχώρισε για την ανθρωπιά, την καλοσύνη και την έμπρακτη προσφορά της στην κοινωνία της Λάρνακας.
Για δεκαετίες, η Ευανθία Μιχαήλ στεκόταν με διακριτικότητα και ανιδιοτέλεια στο πλευρό ανθρώπων που είχαν ανάγκη, προσφέροντας στήριξη και βοήθεια στους συνανθρώπους της. Η κοινωνική της δράση και η διάθεσή της να προσφέρει αποτελούν σημαντικό μέρος της παρακαταθήκης που αφήνει πίσω της.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026, στις 10:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.
Η οικογένεια καλεί συγγενείς, φίλους και όσους γνώρισαν και αγάπησαν την Ευανθία Μιχαήλ να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και να τιμήσουν τη μνήμη της.
Συλλυπητήρια θα γίνονται δεκτά στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου.
Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές υπέρ του Συνδέσμου «Wings of Hope».
Η οικογένεια Μιχαήλ αποχαιρετά μια αγαπημένη μητέρα και γιαγιά, αλλά και μια γυναίκα που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην κοινωνία της Λάρνακας.
Αιωνία της η μνήμη.








