Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Λεμεσός: Εντοπίστηκαν και ανακρίθηκαν οι 2 άνδρες που επιτέθηκαν στον διανομέα
Λεμεσός: Εντοπίστηκαν και ανακρίθηκαν οι 2 άνδρες που επιτέθηκαν στον διανομέα

Λεμεσός: Εντοπίστηκαν και ανακρίθηκαν οι 2 άνδρες που επιτέθηκαν στον διανομέα

Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία τα δύο πρόσωπα που εμφανίζονται στο βίντεο να εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος διανομέα φαγητού στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, μετά τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε σχέση με το περιστατικό, τα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν και ανακρίθηκαν γραπτώς.

Κατά την ανάκριση, τα δύο πρόσωπα προέβαλαν τους δικούς τους ισχυρισμούς σε σχέση με το περιστατικό, ενώ οι εξετάσεις από πλευράς Αστυνομίας συνεχίζονται.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17:45 την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε βίντεο που καταγράφει μέρος της συμπλοκής.

Στα πλάνα φαίνεται ο διανομέας να δέχεται χτυπήματα και κλωτσιές, ενώ στη συμπλοκή εμπλέκονται δύο άνδρες. Το βίντεο καταγράφει επίσης στιγμή κατά την οποία ο διανομέας φαίνεται να ακινητοποιείται με λαβή στο πάνω μέρος του σώματος και στην περιοχή του λαιμού.

Η Αστυνομία είχε αναφέρει ότι δεν είχε υποβληθεί επίσημη καταγγελία, ωστόσο προχώρησε σε αυτεπάγγελτη διερεύνηση του περιστατικού.

Send this to a friend