Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΚΗ “Έφυγε” ο γνωστός οπαδός της ΑΛΚΗΣ Αντρέας (Κύκκος) Ξιούρος
“Έφυγε” ο γνωστός οπαδός της ΑΛΚΗΣ Αντρέας (Κύκκος) Ξιούρος

“Έφυγε” ο γνωστός οπαδός της ΑΛΚΗΣ Αντρέας (Κύκκος) Ξιούρος

“Έφυγε” σήμερα ο γνωστός οπαδός της ΑΛΚΗΣ Αντρέας (Κύκκος) Ξιούρος και ο ξάδερφος του Τάσος Χατζηαναστάση προχώρησε σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση. 

Ανάρτηση

Ο αγαπημένος μας θείος, αδελφός και σύζυγος, Αντρέας (Κύκκος) Ξιούρος, δυστυχώς δεν είναι πλέον μαζί μας.

 

 

Το Κυκκούι μας, μετά από μια βδομάδα σκληρής μάχης, τελικά έφυεν που τούτον τον κόσμο παίρνοντας μαζί του το παιδικό χαμόγελο που πάντα είχε.

Ο Κύκκος αν τζαι ήρτε σε τούντο κόσμο με ένα μειονέκτημα, εκατάφερε με την αθωότητα τζαι το πείσμα του να το μετατρέψει σε πλεονέκτημα τζαι τούτο βλέπουμε το μέσα που τους αμέτρητους φίλους που έκαμε τούτα ούλλα τα χρόνια.

Ο Κύκκος μας πάντα αγαπούσε τα μωρά της μεγάλης οικογένειας μας. Ήταν πάντα που τους πρώτους στα μαιευτήρια τζαι πρώτος στες βαπτίσεις. Τζαι παρόλο που εψηλώναμε, πάντα εβλέπε μας σαν μωρά. Τζαι πάντα για τζίνον ήμουν το Τασούι.

Ο Κύκκος μας ήταν πάντα η έννοια της μακαρίτισσας της γιαγιάς μας… Τι ήταν να απογίνει όταν θα έφεφκε που τη ζωή. Ο Κύκκος μας εκατάφερε τα όμως. Επαντρέυτηκε, είχε το σπιτούι του, τη γυναίκα του, ανθρώπους να τον νοιάζονται τζαι να τον αγαπούν τζαι όποιον τζαι αν ερώτας, ήξερεν τον.

Ως ύστατη πράξη καλοσύνης, ο Κύκκος μας θα χαρίσει ζωή με τα όργανα του σε συνανθρώπους μας. Γιατί η καλοσύνη του ήταν μπόλικη για να μην την μοιραστούμε με όσους την έχουν ανάγκη.

Στο καλό ρε Κυκκούι.

Το Τασούι

Παράλληλα, το Δ.Σ της ΑΛΚΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Αντρέα Ξιούρου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Δυστυχώς ο Κύκκος μας δεν είναι πλέον μαζί μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καλοσύνη του, το χαμόγελό του και την τεράστια αγάπη που είχε για την ΑΛΚΗ. Καλό παράδεισο Κύκκο μας“.

Send this to a friend