Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Μιχάλης Ππεκρής: Πρώτα θύματα οι εργαζόμενοι στις θυγατρικές της Kition Ocean Holdings
Μιχάλης Ππεκρής: Πρώτα θύματα οι εργαζόμενοι στις θυγατρικές της Kition Ocean Holdings

Μιχάλης Ππεκρής: Πρώτα θύματα οι εργαζόμενοι στις θυγατρικές της Kition Ocean Holdings

Με ανάρτηση του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Μιχάλης Ππεκρής αναφέρεται στις αρνητικές συνέπειες για τους εργαζόμενους από τον τερματισμό της Σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για το έργο Λιμάνι-Μαρίνα Λάρνακας.

Ανάρτηση

Οι αρνητικές επιπτώσεις από τον τερματισμό της Σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για το έργο Λιμάνι-Μαρίνα Λάρνακας, καταγράφονται από την πρώτη κιόλας ημέρα. Πρώτα θύματα οι εργαζόμενοι στις θυγατρικές της Kition Ocean Holdings οι οποίοι μένουν μετέωροι μετά τη χθεσινή εξέλιξη.


Καλούμε την Κυβέρνηση να διασφαλίσει τα εργασιακά δικαιώματα των συγκεκριμένων εργαζομένων και να κινήσει γρήγορα τις διαδικασίες για επαναπροκήρυξη του έργου, ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εργοδοτηθούν εκ νέου από τους νέους ανάδοχους.

Οι εξελίξεις είναι απογοητευτικές. Αντί να βλέπουμε την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου για τη Λάρνακα, η οποία θα δημιουργούσε σταδιακά εκατοντάδες θέσεις εργασίας για συμπολίτες μας, αναγκαζόμαστε να διαχειριστούμε τις συνέπειες της κατάρρευσης. Και δυστυχώς θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Send this to a friend