Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Γνωστός και με «παρελθόν απαγωγής» ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Λάρνακα
Γνωστός και με «παρελθόν απαγωγής» ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Λάρνακα

Γνωστός και με «παρελθόν απαγωγής» ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Λάρνακα

Τα ίχνη του κουκουλοφόρου που έδρασε χθες βράδυ, ρίχνοντας πυροβολισμούς σε υποστατικό στη Λάρνακα, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, μέσω βίντεο που εξασφάλισαν.

Σύμφωνα με μαρτυρία, ο άγνωστος άνδρας προσέγγισε το σημείο και έριξε τέσσερις πυροβολισμούς στο καφενείο ιδιοκτησίας Τουρκοκύπριου, τη στιγμή που μέσα υπήρχαν θαμώνες. Ακολούθως, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο ιδιοκτήτης που είναι γνωστός στις αρχές, φαίνεται πως έδωσε κατευθύνσεις ως προς τις έρευνες.

Να σημειωθεί ότι η σκηνή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή από τις αστυνομικές αρχές. Το πρωί, μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας του αρχηγείου αστυνομίας περισυνέλλεξαν τεκμήρια από το σημείο.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Τουρκοκύπριος ιδιοκτήτης της επιχείρησης που λειτουργούσε ως καφενείο, είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο για σοβαρή υπόθεση απαγωγής την οποία και διερευνούσε το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Ο Τ/κ είχε φορέσει χειροπέδες μαζί με δύο Ελληνοκύπριους από τις αρχές, για υπόθεση απαγωγής δύο φερόμενων δολοφόνων γυναίκας στα κατεχόμενα, με σκοπό να πάρουν την αμοιβή που έδινε ο σύζυγός της.

 

Send this to a friend