Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το Γυμναστήριο Wellness4u Fitness And Bodybuilding Club διοργάνωσε τα εγκαίνια του νέου του χώρου
Το Γυμναστήριο Wellness4u Fitness And Bodybuilding Club διοργάνωσε τα εγκαίνια του νέου του χώρου

Το Γυμναστήριο Wellness4u Fitness And Bodybuilding Club διοργάνωσε τα εγκαίνια του νέου του χώρου

Το Γυμναστήριο Wellness4u Fitness And Bodybuilding Club λειτούργησε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο 2017. Μέσα από μια 7ετη επιτυχημένη πορεία στο χώρο εκγύμνασης το Γυμναστήριο μας κατάφερε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και να προχωρήσει στη ανέγερση ενός νέου ευρύχωρου πλήρως ανακαινισμένου χώρου που βρίσκεται στην οδό Σπύρου Κυπριανού 91,6051 Λάρνακα.

Το Wellness4u Fitness And Bodybuilding Club χρησιμοποιεί μια πολυδιάστατη μέθοδο προπόνησης που συνδυάζει στοιχεία και απόψεις από διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως: γυμναστική με αντιστάσεις, σωματική διάπλαση, και αερόβια άσκηση καθώς και αίθουσα για πιλάτες με σύγχρονα reformers CADILLACS PILATES. Επίσης το Γυμναστήριο, έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό του ότι η προπόνηση πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους ανεξαρτήτως από το αθλητικό υπόβαθρο ή το επίπεδο φυσικής ετοιμότητας, είτε ηλικία  και ότι η γυμναστική δεν είναι η μόδα της εποχής αλλά τρόπος ζωής.

Στις 18 Μαϊου 2024 το Γυμναστήριο διοργάνωσε τα εγκαίνια του νέου χώρου μας παρουσία του αξιότιμου Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

Όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου: «Τα εγκαίνια τελέσθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν του και την στήριξη του και τους ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους προς την ομάδα του Wellness4u Fintess And Bodybuilding Club γιατί αυτό ήταν η κινητήρια δύναμη του Γυμναστηρίου  μας.

Εν κατακλείδι η οικογένεια Wellness4u Fintess And bodybuilding Club υπόσχεται να τηρήσει την μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της και προτρέπει το καθένα ξεχωριστά να γνωρίσει το Γυμναστήριο  Wellness4u Fitness And Bodybuilding CLUB, oπου η πρόκληση συναντά την υποστήριξη και την ενθάρρυνση και να ανακαλύψετε την δύναμη που κρύβετε μέσα σας».

 

Send this to a friend