Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Μέχρι τις 12 Ιουλίου οι αιτήσεις για τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας
Μέχρι τις 12 Ιουλίου οι αιτήσεις για τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Μέχρι τις 12 Ιουλίου οι αιτήσεις για τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Μέχρι και τις 12 Ιουλίου 2024 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2024 που διοργανώνει ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, Δημιουργός και Ιδιοκτήτης της easy family of brands (www.easy. com & www.easyHistory.info) και Ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation (https://steliosfoundation.com.cy/).

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο κ. Χατζηιωάννου βραβεύει για δεύτερη χρονιά τη Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Κύπρο, προσφέροντας συνολικά 100.000 ευρώ στις τρεις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες. Οι τρείς νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα ήτοι 1ο Βραβείο 50.000€, 2ο Βραβείο 30.000€ και 3ο Βραβείο 20.000€.

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι για τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας θα πρέπει να είναι κάτω των 35 ετών και να έχουν ιδρύσει εταιρεία στην Κυπριακή Δημοκρατία τα τελευταία 5 χρόνια. Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής στα “Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus 2024”, έχουν νέοι επιχειρηματίες οποιασδήποτε υπηκοότητας.

Σημειώνεται ότι πέρυσι, πρώτη χρονιά της διοργάνωσης στην Κύπρο, τα “Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus”, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών νέων επιχειρηματιών και αυτό διαφάνηκε από τον σημαντικό αριθμό των αιτήσεων που υπέβαλαν οι διεκδικητές του χρηματικού βραβείου.

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις στα “Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus”, μπορούν να υποβάλλονται από την 25η Μαΐου 2024 μέχρι και την 12η Ιουλίου 2024.

Όπως αναφέρεται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2024, στον σύνδεσμο https://steliosfoundation.com.cy/stelios-awards-for-young-entrepreneurs-in-cyprus/ . Για περισσότερες πληροφορίες και τα κριτήρια του διαγωνισμού oι υποψήφιοι θα πρέπει να κατεβάσουν την αίτηση, η οποία αφού συμπληρωθεί να  αποσταλεί μέσω email στον Μάριο Μισιρλή [email protected], με την αναφορά “Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus 2024”.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία των συνεντεύξεων με τους αιτούντες θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, ενώ η τελετή Απονομής των χρηματικών επάθλων και η επιβράβευση των νέων επιχειρηματιών από τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, αναφερόμενος στα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2024, δήλωσε ότι «οι νέοι είναι η πρόοδος και το μέλλον της Κύπρου. Και ένα ελπιδοφόρο μέλλον στηρίζεται σε μια γερή και ανταγωνιστική οικονομία, που θα οδηγήσει σε μια βιώσιμη ανάπτυξη. Είναι λοιπόν, επιτακτική ανάγκη, να στηρίξουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα και στην Κύπρο. Τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας θα εδραιωθούν και θα συνεχίσουν να ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη στη νέα γενιά. Στόχος μου είναι να δώσω ώθηση σε νεοφυείς επιχειρήσεις, αλλά και κάποια χρηματική υποστήριξη, η οποία είναι αναγκαία για να ξεκινήσουν το επιχειρηματικό τους ταξίδι».

Αναφέρεται ακόμη ότι τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας “Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus”, στοχεύουν να καταστούν θεσμός και στην Κύπρο, όπως και στην Ελλάδα που πραγματοποιούνται από το 2008. Επιδίωξη είναι να καθιερωθούν παράλληλα με τα Stelios Bi-Communal Awards, τα οποία επιβραβεύουν τη Δικοινοτική επιχειρηματική Συνεργασία από το 2009.

Σημειώνεται ότι στόχος του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation είναι η προσφορά στην κοινωνία, η στήριξη φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων στην Κύπρο, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Μονακό, χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου.

Προστίθεται ότι σημαντικές δράσεις του Stelios Philanthropic Foundation, είναι τα Δικοινοτικά Βραβεία Επιχειρηματικής Συνεργασίας και τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας με απονομή χρηματικών επάθλων στους νικητές, η πρωτοβουλία «Φαγητό από Καρδιάς» σε χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, η οικονομική ενίσχυση ευάλωτων ομάδων και πληγέντων από σοβαρές καταστροφές, η οικονομική αρωγή σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και η χρηματοδότηση υποτροφιών σε νέους για τη φοίτησή τους σε πανεπιστημιακά ιδρύματα.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend