Home ΛΑΡΝΑΚΑ Άντρη Ανδρέου: Σκοπός να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε δημότη που μας χρειάζεται
Άντρη Ανδρέου: Σκοπός να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε δημότη που μας χρειάζεται

Άντρη Ανδρέου: Σκοπός να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε δημότη που μας χρειάζεται

Με ανάρτηση της η συμπολίτισσα μας Άντρη Ανδρέου αναφέρεται στο έργο που έγινε μέσα από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λάρνακας τα τελευταία 7 χρόνια.

Ανάρτηση

Το έργο που διατελέσαμε μέσα από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λάρνακας τα τελευταία 7 χρόνια έχει αποδείξει την εργατικότητα μας και την άριστη συνεργασία που πετύχαμε με φορείς της πόλης.


Συνοδοιπόρος σε κάθε μας προσπάθεια στην επιτροπή βρισκόταν πάντοτε και ο Δήμαρχος μας, Ανδρέας Βύρας. Ως πρόεδρος της επιτροπής αισθάνομαι περήφανη για όλα όσα έχουμε επιτύχει.

Μαζί δυναμώσαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας, αναβαθμίσαμε την λειτουργία του «Χρυσοστόμειου» Ιδρύματος Ενηλικών, εφαρμόζουμε προγράμματα στήριξης των νέων μας μέσω της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου ενώ παράλληλα εφαρμόσαμε τον Σταθμό Συμβουλευτικής «ΑποφασίΖΩ – 18 κάτω» όπου παρέχονται υπηρεσίες ατομικής συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Το Δημοτικό Μέλαθρο Ευγυρίας βρίσκεται ήδη υπό ανέγερση και θα λειτουργεί σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε προσιτό κόστος για τους δημότες. Παράλληλα στον Πολυδυνάμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας έχουμε εντάξει σε συνεργασία με το Υπ. Υγείας, το πρόγραμμα «Εξέλιξις» με στόχο την ψυχική ενδυνάμωση και την πρόληψη της ψυχικής υγείας.

Εφαρμόσαμε τον «κοινωνικό λειτουργό της γειτονίας» ενώ το επόμενο διάστημα θα αρχίζει και το πρόγραμμα στήριξης και επανένταξης αστέγων «ΞέΝιος» σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας.

Μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια έχουμε στηρίξει και έχουμε υποστηριχτεί από Ιδρύματα της πόλης μας. Σκοπός μας και στόχος μας να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο που μας έχει ανάγκη προστατεύοντας την συνοχή του κοινωνικού ιστού του Δήμου Λάρνακας.

Προχωράμε μαζί για την Λάρνακα που αγαπάμε!

Send this to a friend