Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Στην αντεπίθεση η Παγκύπρια Οργάνωση Αιγοπροβατοτρόφων (Σημαντική ανακοίνωση)
Στην αντεπίθεση η Παγκύπρια Οργάνωση Αιγοπροβατοτρόφων (Σημαντική ανακοίνωση)

Στην αντεπίθεση η Παγκύπρια Οργάνωση Αιγοπροβατοτρόφων (Σημαντική ανακοίνωση)

Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Παγκύπρια Οργάνωση Αιγοπροβατοτρόφων. 
Αναλυτικά:
Μετά από αλεπάλληλες προσπάθειες στις οποίες έγιναν δια αλληλογραφίας(emails) διαπιστώσαμε όλοι ότι δεν υφίσταται κανένας μηχανισμός παραλαβής Αιγοπρόβειου γάλακτος.
Είναι πλέον γενικός αποδεκτό και με την καλύτερη απόδειξη ότι αν υπήρχε ανάγκη προσθήκης αιγοπρόβειου Γάλακτος στο χαλλούμι θα παραλάμβαναν το γάλα.
ΕΊναι γνωστό σε σας άλλωστε οτι τυροκομεία σταμάτησαν το τελευταίο διάστημα την παραλαβή γάλακτος από πολλούς παραγωγούς χωρίς καμιά προειδοποίηση!
Η γενική διαπίστωση είναι ότι το διάταγμα το οποίο είναι καθορισμένο στο 25% είναι εντελώς λανθασμένη μιας και η απόφαση είναι να αυξάνεται αναλογικά με την αύξηση του γάλακτος μέχρι την κατάληξη του στο 51% προσθήκη Αιγοπρόβειου γάλακτος στο χαλλούμι. Μετά και τις απέλπιδες προσπάθειες που κάναμε η μόνη επιλογή που έχουμε πλέον είναι να αρχίσουμε να πετάμε ΓΑΛΑ!!!
Ζητούμε άμεσα απο σήμερα, όπως αυξηθεί με διάταγμα η ποσόστωση στο 30% ως η απόφαση που έχει το κράτος σε περίπτωση αύξησης του αδιαθέτου αιγοπρόβειου γάλακτος.
Επιπλέον ζητούμε άμεσα τον έλεγχο ποσόστωσης στα μεγάλα τυροκομεία της Κύπρου επί καθημερινής βάσης όπως και έλεγχο του χαλλουμιού που εξάγουν…
Π.Ο.ΑΙ 

Send this to a friend