Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ο Οργανισμός Λάρνακα 2030, ανακοινώνει την Κυριακή το «Common Ground, που είναι το κεντρικό σύνθημα υποψηφιότητας της πόλης για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ζουχουρί και «θα ακολουθήσει εικαστική παρέμβαση στις βιτρίνες των καταστημάτων του ιστορικού κέντρου, μέσα από την οποία παρουσιάζονται όλες οι Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης από την αρχή του θεσμού το 1985 μέχρι το 2028».

 

Το Κέντρο Ενηλίκων ΑμεΑ “Δικαίωμα Ελπίδας”, σε συνεργασία με το Λάρνακα Soccer Academy και τους 3 Φίλους, διοργανώνουν την Κυριακή στις 10.00 το πρωί στα γήπεδα φούτσαλ του παλιού ΓΣΖ, ένα φιλανθρωπικό τουρνουά αγάπης. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. και θα είναι υπό την αιγίδα του δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για τις ανάγκες του Κέντρου “Δικαίωμα Ελπίδας”. Όσα παιδιά λάβουν μέρος στο Τουρνουά Αγάπης, θα δοθούν μετάλλια.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνει μουσική με Dj και όμορφα δώρα κλήρωσης.Ένα Φιλανθρωπικό Τουρνουά με Φαγητό, Ποτό, Παιχνίδια και Διασκέδαση. Στον χώρο θα γίνεται δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών από το Καραϊσκάκειο ίδρυμα.

 

Kαι φέτος έρχεται ξανά το 5ο μεγαλύτερο φεστιβάλ κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

Πέρσι οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 400 κλασικά αυτοκίνητα και και ο αριθμός των κλασικών μοτοσικλέτων ήταν πάνω από 100. Η Συνάντηση θα γίνει στην πλατεία Ευρώπης στις φοινικούδες από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 6.00 το απόγευμα – δίνοντας την ευκαιρία σε περαστικούς και λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου να απολαύσουν το θέαμα.

Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους χορηγούς θα μοιραστούν εξίσου  στο Ίδρυμα
Χριστάκη Χασάπη (για παιδιά με βαριές νοητικές και σωματικές αναπηρίες) και στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «I have a dream» που στηρίζει τα παιδιά να έχουν μεγάλα όνειρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει την Κυριακή στις 9.45 το πρωί, για 7η συνεχόμενη χρονιά, την ετήσια  φιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου», στη μνήμη της Μαρία Θεοδώρου και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου, για βοήθεια δυσπραγούντων Αθηενιτών.

 

Send this to a friend