Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Φιλανθρωπικό Τουρνουά Αγάπης από το Κέντρο Ενηλίκων ΑμεΑ “Δικαίωμα Ελπίδας”, σε συνεργασία με το Λάρνακα Soccer Academy και τους 3 Φίλους
Φιλανθρωπικό Τουρνουά Αγάπης από το Κέντρο Ενηλίκων ΑμεΑ “Δικαίωμα Ελπίδας”, σε συνεργασία με το Λάρνακα Soccer Academy και τους 3 Φίλους

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Αγάπης από το Κέντρο Ενηλίκων ΑμεΑ “Δικαίωμα Ελπίδας”, σε συνεργασία με το Λάρνακα Soccer Academy και τους 3 Φίλους

Το Κέντρο Ενηλίκων ΑμεΑ “Δικαίωμα Ελπίδας”, σε συνεργασία με το Λάρνακα Soccer Academy και τους 3 Φίλους, φιλοδοξούν να φέρουν τον αθλητισμό σε πρώτο πλάνο ως μέσο για την προώθηση της ψυχικής υγείας και της αλληλεγγύης.

 

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, στα γήπεδα φούτσαλ του παλιού ΓΣΖ, θα πραγματοποιηθεί ένα φιλανθρωπικό τουρνουά αγάπης. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. και θα είναι υπό την αιγίδα του έντιμου δημάρχου Λάρνακας κυρίου Ανδρέα Βύρα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν σε ένα πέντε εναντίον πέντε παιχνίδι, με το κόστος συμμετοχής να είναι 50 € για κάθε ομάδα. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές του τουρνουά θα δοθούν για τις ανάγκες τόσο του Κέντρου μας “Δικαίωμα Ελπίδας”.

Η σχέση μεταξύ του αθλητισμού και της ψυχικής υγείας αναδεικνύεται με ξεχωριστό και δυναμικό τρόπο μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων που συνδυάζουν τη δράση, την κοινωνική συναναστροφή και τη διασκέδαση.

Από το Τζούντο και την Καλλισθενικη γυμναστική μέχρι την Τοξοβολία και τα τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά, ενήλικες και γυναίκες, ο αθλητισμός ενώνει ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου, προάγοντας την ψυχική ευεξία και την κοινωνική αλληλεπίδραση.

Με πρωτοβουλίες όπως το face painting και οι εκδηλώσεις με live link στο Klik FM, δίνεται έμφαση στη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα, ενώ οι φουσκωτές, τα επιτραπέζια παιχνίδια και το φιδάκι προσφέρουν ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Με τη συμμετοχή μοτοσικλετιστών, DJs και προσκόπων, δημιουργείται μια πολυδιάστατη εμπειρία που ενισχύει την αίσθηση κοινότητας και συμβάλλει στην θετική διάθεση και ευεξία όλων των συμμετεχόντων. Αυτές οι ποικίλες δραστηριότητες αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο φυσική δραστηριότητα, αλλά και ένα μέσο για την ενίσχυση της ψυχικής μας υγείας και τη δημιουργία δεσμών κοινότητας που διαρκούν.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό: την υποστήριξη της ανάπτυξης της κοινότητάς μας και την προαγωγή της ψυχικής ευεξίας μέσω του αθλητισμού.

Όσα παιδιά λάβουν μέρος στο Τουρνουά Αγάπης, θα δοθούν μετάλλια.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνει μουσική με Dj και όμορφα δώρα κλήρωσης.

Ένα Φιλανθρωπικό Τουρνουά με Φαγητό, Ποτό, Παιχνίδια και Διασκέδαση.

Στον χώρο θα γίνεται δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών από το Καραϊσκάκειο ίδρυμα.

Σας περιμένουμε όλους για μια μέρα γεμάτη αγάπη και αλληλεγγύη.

 

 

 

 

Send this to a friend